TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Edvin Törnblom

Sveriges mästerkock-Helenas okända relation till Per Morberg

22 mar, 2022 
Helena och Per.
Helena Ekman och Per Morberg är två profiler som man kan förknippa med Sveriges mästerkock.
Men känner de varandra? Nu berättar Helena för Hänt hur det ligger till!
Annons
Sveriges mästerkock-Sebastians hinder under tävlingen: ”Känner ingen smak”Brand logo
Sveriges mästerkock-Sebastians hinder under tävlingen: ”Känner ingen smak”

I det populära TV4-programmet Sveriges mästerkock får vi följa ett antal ivriga amatörkockar som tävlar om en karriär inom matlagning.

Deltagarna har ett stort intresse för matlagning och vinnaren av programmet får förutom äran, ett prestigefyllt kokbokskontrakt.

I programmet bedöms deltagarnas matlagning av en expertjury bestående av stjärnkockarna Markus Aujalay, 50, och Tom Sjöstedt, 46, samt sommelièren Mischa Billing, 56.

Därför tror tittarna att Helena Ekman vinner programmet

Helena Ekman är en av de få som nu är kvar i programmet. För flera veckor sedan, nästan precis när programmet dragit igång, valde TV4 att ha med Helena i Nyhetsmorgon för att laga mat.

Annons

Detta uppskattades inte av tittarna, då de ansåg att det var ett avslöjande om att Helena kommer att synas länge i tv-rutan. Flera förstod redan då att Helena kommer gå långt, vilket hon nu alltså gjort.

”Nu vet vi ju redan att denna Helena kommer att få fortsätta tävla/eller är med i tävlingen. Ni förstör ju tävlingen/programmet! Så trist med upplägget .... Kommer alla som är med programmet att komma till er? Fattar inte”, skrev en då på Nyhetsmorgons Instagram.

Helena och Per Morbergs relation

En annan person som man kan förknippa med Sveriges mästerkock är Per Morberg. Han är en tv-personlighet som innan han blev kock var skådespelare och har dessutom har han alltså också varit en jurymedlem i Sveriges mästerkock.

Nu kan Hänt berätta att Helena och Per verkar ha en relation. Det är på ett av Pers senaste inlägg, som postades under julen, som man kan se att Helena har kommenterat Per inlägg.

Han skrev i julas:

”God jul”, varpå Helena kommenterade:

”God jul och gott nytt år”.

Men för Hänt berättar Helena att hon inte känner Per, utan att hon beundrar hans matlagning och följer honom på sociala medier.

”Vi känner inte varandra. Jag följer honom och tycker att han lagar god mat”, skriver hon.

Annons