Carolas pussbild med 13-åriga dottern Zoe väcker reaktioner

ZOE HÄGGKVIST, CAROLA HÄGGKVIST

Carola Häggkvist är mamma till sonen Amadeus och till dottern Zoe. Nu visar hon upp den starka kärleken till lilla Zoe som hon fortfarande får pussa på.
”Love”, skriver Carola på Instagram.
0:53

Efter reklamen: Carolas kärleksfulla ord om sonen Amadeus karriär: "Go for it"

(0:53)

Carola Häggkvist, 55, har två barn, sonen Amadeus, 24, och dottern Zoe, 13. Idag är det bara Zoe som fortfarande bor hemma, men just nu är det fullt hus hemma i Carolas stora hus i Steninge slottsby, strax utanför Stockholm.

Carola har nämligen ett stort hjärta och förutom att ha varit på plats nere vid Ukrainas gräns till Polen så har hon även öppnat upp sitt hem. Just nu har hon en gravid kvinna med några barn boende hos sig.

Den folkkära artisten har alltid varit stöttande vid kriser och under flyktingkrisen från Syrien 2015. Då åkte hon också ner och försökte hjälpa till så gott hon bara kunde, detta var något Carola berättade om när hon var med i Stjärnorna på slottet tidigare i år.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Carola om starka kärleken till dottern Zoe

I det Stjärnorna på slottet berättade Carola också om den starka kärleken till dottern Zoe och det speciella momentet när de träffades för allra första gången en solig dag i Sydafrika.

Sedan dess har vi fått se Zoe växa upp och snart kan hon även titulera sig som tonåring, som innebär att hon får använda Instagram på riktigt. Zoe har dock redan smygstartat med den sociala medieplattformen men nyligen berättade hon att hon kommer ta avstånd från plattformen – men bara i några månader. Detta eftersom hon vill respektera regeln om att det är 13-årsgräns på Instagram.

– Hej alla följare! Jag har något att säga till er och typ till dem jag känner. Jag har legat lågt på Instagram för att det är 13-årsgräns och jag är bara 12 år. Men som tur är så fyller jag år om bara fyra månader, och då kommer jag lägga upp så mycket! För jag har så mycket att lägga upp nu, säger Zoe i ett videoklipp och fortsätter:

– Så det är därför jag inte varit inne så mycket på Instagram. Det är inte för att jag inte gillar Instagram eller så, utan det är för att jag inte har fått ha det. Jag vill gärna följa reglerna och så, så att mitt konto inte blir borttaget.

Nu har Zoe dock fyllt år och är tillbaka på plattformen.

Linus Wahlgren berättar om stora intresset

Se klippet här!

Carola visar upp puss-bilden med 13-åriga Zoe

Även om Zoe avvaktar lite med Instagram så är hon desto aktivare på Tiktok – något som mamma Carola har funderingar kring.

”När jag vaknar 02.30 i Zoes säng och smyger tillbaks till min och får inte sova. (Troligen mest för att jag tittat på min mobil nr 2 och vilka min dotter följer på Tik tok som hon typ blivit fast på..) Någon förälder som känner igen sig? Vad är sunt och inte gällande detta swipe system i så unga åldrar. Vad gör det med deras självkänsla?”, skrev Carola nyligen.

Som sagt har Carola varit på plats nere i Ukraina för att hjälpa flyktingar vid gränsen, men nu är hon hemkommen igen och kan nu visa upp att hon får pussa och krama på sin lilla Zoe igen!

”Inget är som att pussa på sina barn när de kommit hem efter en lång dag! Love”, skriver hon och lägger upp en mysig pussbild och följarna är helt överlyckliga.

”Så sant och vänta tills du får barnbarn det är också underbara att pussa på”, skriver en.

FOTO: Karin Törnblom/TT

SENASTE NYTT!