Idol 2023 marknadsföring banner

Carola Häggkvist visar upp okända systern Susanne

09 aug, 2021 
AvMikael Einarsson
I helgen firade Carola Häggkvist sin storasyster Susanne – något hon delade med sig av på Instagram.
Det fick sångerskans följare att reagera – se bilden här!
Annons
Carola Häggkvist lyxhus i Sydafrika – Se bilderna här
Carola Häggkvist lyxhus i Sydafrika – Se bilderna här

Carola Häggkvist slog igenom i Melodifestivalen 1983 med låten Fångad av en stormvind. Efter genombrottet har sångerskan blivit en av Sveriges mest folkkära artister. I våras var 54-åringen med i Let´s dance, men på grund av sjukdom tvingades hon hoppa av innan semifinalen.

Min läkare har givit mig klartecken på att jag kan vara med och närvara på finalen i ´Let´s dance nu på lördag! Det känns viktigt för mig att göra ett bra avslut. Att vara tillsammans med alla deltagare och få känna mig delaktig så gott det går och så mycket jag bara kan”, skrev hon på Instagram.

Tidigare i sommar var Carola i väg på en välförtjänt semester. Bland annat var hon tillsammans med vänner och familj i Kroatien och seglade – något hon delade med sig utav till sina följare på Instagram.

Home is where the heart is. Alltid nyfiken på mer. Tillsammans med vänner skapar vi nya minnen. Bor i en vik med båten ikväll. Har ätit på en fantastiskt restaurang endast för båt-folk och samtalat om allt och kärlek”, såklart, skrev Carola.

Recept.se Nyhetsbrev
Annons

På kalas hos expojkvännen Kicken

Nyligen var hon på 50-årsfest hos den tidigare trummisen i rockbandet The Poodles och expojkvännen, Christian ”Kicken” Lundqvist.

I en intervju med Aftonbladet berättar Carola att det var ett tag sedan hon och Kicken var ett par – men att det alltid är och har varit goda vänner.

Och i helgen var det dags för ännu ett kalas. Denna gång hos storasystern Susanne.

Glädje fest med familj och vänner när syrran har kalas!! Kolla in bild nr 2 då hon strålar som den klarade av alla solar. hi hi. (Min stora syster Susanne fyller egentligen år den 12:e så då ska jag bomba henne på insta.) Vi var så nervösa igår på ett vackert sätt inför vår hyllnings sång till henne. - Känn på mitt hjärta mamma, sa Zoe. – Det bultar i hela bröstet. Gull! Det gick så bra och det blev många ´happy teams´. Family”, skrev Carola på Instagram.

Följarnas chock – efter Carolas bild på systern Susanne

Och just bilden med systern har fått många följare att reagera.

Annons

En följare skrev: ”Ni är som 2 tvillingsystrar.

En annan skrev: ”Du och din syster är väldigt lika varann. Jättevackra båda två. Grattis till din syster på födelsedagen.

Åh vad ni är lika samma leende”, skrev en tredje följare.

Annons