LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1
Festis marknadsföring banner

Carola Häggkvist talar ut om kärleken efter alla år: ”Jag är lycklig”

09 sep, 2023 
Jonna Lawaetz
Carola Häggkvist
Sångfågeln Carola Häggkvist har levt som singel i fyra år.
Nu berättar hon om det nya kärleksbeskedet.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Carola Häggkvist flirtiga ord till tidigare flingen Niclas WahlgrenBrand logo
Carola Häggkvist flirtiga ord till tidigare flingen Niclas Wahlgren

Sedan Carola Häggkvist, 57, och Jimmy Källqvist, 53, gick skilda vägar år 2019 har sångerskan levt som singel. En tillvaro som hon verkat trivas med.

– Jag letar inte, jag söker inte så heller. Det får komma till mig, och jag får komma till honom om det skulle vara, sa hon till Expressen och fortsatte:

– Men det vore kul, det är nog dags snart. Men det måste vara rätt, så det är det. Det ska vara rätt och jag är kräsen där. Det måste lira. Och ser jag från början ”Mm, mja”, då får det vara. Då är jag hellre själv, jag har det så bra som jag har det ändå.

I samma veva kunde hon berätta för Svensk Dam att hon inte känner att hon har tid för att dejta, men om den rätta dyker upp så kommer allt falla sig naturligt och hon kommer hitta tid för den personen.

Annons

Carola Häggkvists nya besked om kärlekslivet

Carola har haft ett fullspäckat år bakom sig – och än är det inte över. Hon firar nämligen 40 år som artist och är ute på en landsomfattande turné med sin show 4 Faces.

Även sommaren har hon tillbringat på olika scener runt om i landet och det verkar inte som hon haft någon tid för att ligga och lata sig i hängmattan – än mindre ge sig ut och dejta.

I en ny intervju med Lotta Bromé i Mix Megapol berättar hon hur det ligger till med kärlekslivet och känslorna kring att vara singel.

– Jag är rätt nöjd, säger Carola och fortsätter:

– Jag önskar att man var såhär "hello darling, där är du ju”, man önskar bara att det ska vara lätt på något sätt. Och härligt. Men jag tror att den där drömmannen kanske inte vågar närma sig mig. Jag vet inte, hur ska han hitta mig?

– Men du ger inte upp?, frågar Lotta.

– Nja. Jag har känt mig lite som Pernilla (Wahlgren reds. amn.) som hon sa för några år sedan att man kan leva utan. Men jag är lycklig utan. Men jag vet att jag skulle uppskatta tvåsamheten.

FOTO: Karin Törnblom/TT, Henrik Montgomery/TT

Annons