LÄS MER:Pernilla WahlgrenRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarnaExklusivt på Hänt
Festis marknadsföring banner

Carola Häggkvist om kärleksinviterna – nya bilderna visar: ”Rasat in”

18 jun, 2023 
Jonna Lawaetz
Carola Häggkvist har på senaste berättat att hon är öppen för att hitta kärleken igen.
Nu delar hon med sig av inviterna från Norge.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Carola Häggkvist flirtiga ord till tidigare flingen Niclas WahlgrenBrand logo
Carola Häggkvist flirtiga ord till tidigare flingen Niclas Wahlgren

– Jag letar inte, jag söker inte så heller. Det får komma till mig, och jag får komma till honom om det skulle vara, sa hon till Expressen och fortsatte:

– Men det vore kul, det är nog dags snart. Men det måste vara rätt, så det är det. Det ska vara rätt och jag är kräsen där. Det måste lira. Och ser jag från början ”Mm, mja”, då får det vara. Då är jag hellre själv, jag har det så bra som jag har det ändå.

Carola Häggkvists avslöjande om kärleksinviterna från Norge

När hon fick frågan av Svensk damtidning om hon har tid för att dejta svarade hon:

Annons

– Träffar man någon så gör man väl på något sätt tid. Alla ska äta någon gång tänker jag men där är vi inte nu men… Möjlighet finns ju alltid, det är det jag menar.

Ryktet om att Carola har ena foten på dejtningmarknaden har nu nått vårt grannland Norge. I en video på Instagram berättar hon att det har ramlat in inviter från norska män som gärna vill dejta henne.

– På Instagram har det rasat in män från Norge som erbjuder sig att ta ut mig på dejt, säger Carola.

Vidare ger hon ett litet smakprov vad som skrivs till henne.

”Hej. Eftersom du inte har Tinder så går det kanske att få kontakt med dig här för att höra om det skulle vara intressant med en dejt när världen tillåter det?”, skriver en.

”Hej Carola! Du ser säkert aldrig detta meddelande, men jag ger det ett försök. Nästa gång du är i Norge vill jag ta ut dig på en dejt som du aldrig kommer glömma. Vill du? Vi hörs”, skriver en annan.

”God kväll min stora barndomsförälskelse. Jag är väldigt oförskämd, direkt och har inga planer på att stalka dig. Men du och jag Carola ska gå på en dejt med gott vin och en bättre middag snart. Du vet det bara inte ännu.", skriver en tredje.

Det kommer med andra ord inte vara svårt för Carola att hitta en dejt, när hon känner sig redo och har tid för att dejta!

FOTO: Karin Törnblom/TT

Annons