LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Bilderna visar Carola Häggkvist återförening med exet Jimmy Källqvist

17 jun, 2023 
Jonna Lawaetz
Jimmy Källqvist, Carola Häggkvist
Sedan uppbrottet från Jimmy Källqvist 2019 har Carola Häggkvist levt som singel.
Nya bilderna visar hur hon och Jimmy återförenas.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Carola Häggkvist flirtiga ord till tidigare flingen Niclas WahlgrenBrand logo
Carola Häggkvist flirtiga ord till tidigare flingen Niclas Wahlgren

Sångfågeln Carola Häggkvist, 56, har varit i offentlighetens ljus i 40 år.

Förutom sin strålande karriär har Carolas privatliv varit omtalat sedan hennes genomslag som 16-åring. År 2012 valde Carola att på egen hand adoptera dottern Zoe Häggkvist från ett barnhem i Sydafrika. Zoe var tre år gammal vid tiden för adoptionen.

Två år senare, blev Carola och Jimmy Källqvist ett par. Han blev genast en stor del av deras vardag och axlade rollen som Zoes pappa. 2019 valde paret dock att gå skilda vägar.

Carola Häggkvist återförenad med exet – bilderna visar

När det nyligen vankades skolavslutning för Zoe delade Carola med sig av en ihopklippt video från den stora dagen och där syns Jimmy med en bukett blommor för att fira Zoes stora dag.

Annons

"Allting har sin tid. Mysigt att både väninnan Viveca och Jimmy var på plats att gratulera Zoe! Hurra", skriver Carola under videon.

Att Carola och Jimmy haft en nära vänskap sedan uppbrottet är något som är säkert. Carola har vid flera tillfällen delat med sig av bilder på Instagram där hon, Jimmy och Zoe umgås.

Carola Häggkvist nya kärleksbesked

Sedan uppbrottet från Jimmy 2019 har Carola levt som singel, något som hon verkat trivts som. Nyligen berättade hon för Expressen att det däremot finns en viss längtan att träffa kärleken igen.

Annons

– Mitt hjärta, det är för barnen mycket nu, och för att ha fokus på det jag ska utföra. Jag letar inte, jag söker inte så heller. Det får komma till mig, och jag får komma till honom om det skulle vara, sa hon till tidningen och fortsatte:

– Men det vore kul, det är nog dags snart. Men det måste vara rätt, så det är det. Det ska vara rätt och jag är kräsen där. Det måste lira. Och ser jag från början ”Mm, mja”, då får det vara. Då är jag hellre själv, jag har det så bra som jag har det ändå.

Men när hon fick frågan av Svensk damtidning om hon har tid att dejta, svarade hon nej och började skratta, men sedan ändrade hon sig snabbt.

– Eller träffar man någon så gör man väl på något sätt tid. Alla ska äta någon gång tänker jag men där är vi inte nu men… Möjlighet finns ju alltid, det är det jag menar, säger hon och fortsätter:

– Jag är öppen, öppen för kärleken.

FOTO: Karin Törnblom/TT

Annons