Carola Häggkvists nya kärleksbesked – nu berättar hon om dejtinglivet

14 jun, 2023 
CAROLA HÄGGKVIST
Carola har varit singel de senaste fyra åren.
Men nu kommer hon med ett nytt, positivt besked om kärlekslivet!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Carola Häggkvist flirtiga ord till tidigare flingen Niclas Wahlgren
Carola Häggkvist flirtiga ord till tidigare flingen Niclas Wahlgren

I år är ett väldigt speciellt år för vår stora schlager-drottning Carola Häggkvist. Hon firar nämligen hela 40 år som artist i år och hon har redan dragit igång sin turné 4 faces.

Turnén består av Pop, rock, gospel och musikal, som är fördelat i fyra olika delar som hon uppträder med under år 2023.

När det gäller det privata planet händer det också mycket i Carolas liv. Hon och dottern Zoe har nämligen nyligen flyttat till en lägenhet och lämnat livet på landet.

”Zoe ville sova i lägenheten samma dag vi fick nycklarna så det var bara att ta kaffemaskinen under armen och det allra viktigaste och proppa in allt i bilen på väg till skolan och en stor fotografering för mig samma dag”, skrev Carola på Instagram när hon och dottern flyttade in.

Annons

Carolas ord om dejtinglivet

Kärlekslivet däremot är mindre händelserikt, det var 2019 som Carola och ex-pojkvännen Jimmy Källqvist bröt upp och istället fortsatte sin relation som vänner.

Men nyligen berättade Carola att det däremot finns en längtan efter att träffa kärleken igen.

– Mitt hjärta, det är för barnen mycket nu, och för att ha fokus på det jag ska utföra. Jag letar inte, jag söker inte så heller. Det får komma till mig, och jag får komma till honom om det skulle vara, sa hon i en intervju med Expressen och fortsatte:

– Men det vore kul, det är nog dags snart. Men det måste vara rätt, så det är det. Det ska vara rätt och jag är kräsen där. Det måste lira. Och ser jag från början ”Mm, mja”, då får det vara. Då är jag hellre själv, jag har det så bra som jag har det ändå.

Carolas nya besked om kärlekslivet

Och nu verkar det som att Carola blivit ännu mer öppen för kärleken. När hon fick frågan av Svensk damtidning fick hon frågan om hon har tid att dejta. Carola svarade nej och började skratta, men sedan ändrade hon sig.

Annons

– Eller träffar man någon så gör man väl på något sätt tid. Alla ska äta någon gång tänker jag men där är vi inte nu men… Möjlighet finns ju alltid, det är det jag menar, säger hon och fortsätter:

– Jag är öppen, öppen för kärleken.

FOTO: Karin Törnblom/TT

Annons