LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Jessica Wahlgren och Magnus Norman om tuffa tiden: ”Rädd att du lämnar mig”

14 jun, 2023 
JESSICA WAHLGREN, MAGNUS NORMAN
Jessica Wahlgren och Magnus Norman firar snart ett år som gifta. Nu berättar han om rädslan som han hade med Jessica i början.
– Tänk om du skulle få för dig att lämna mig, säger Magnus när han gästar Jessicas podd.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Jessica Wahlgren om varför hon inte sminkar PernillaBrand logo
Jessica Wahlgren om varför hon inte sminkar Pernilla

Jessica Wahlgren Norman, 48, och Linus Wahlgren, 46, var tillsammans i tio år innan de valde att skicka in sin skilsmässoansökan och gå skilda vägar. Under sina år ihop fick de dottern Linn, 18, och Colin, 13.

Trots att Jessica och Linus inte längre är i en relation är de idag goda vänner och är båda mycket engagerade föräldrar med delad vårdnad. Nyligen firade de till exempel Linns födelsedag och det verkar som att det blev riktigt påkostat och härlig stämning.

”När hon fyller 19 blir det på Mc Donald's”, skrev Linus skämtsamt på sin Instagram-story.

Sedan dess att Linus och Jessica gjorde slut har mycket hänt. Vad vi vet är Linus fortfarande singel men Jessica har hittat kärleken på nytt. Mannen som fångat hennes hjärta är ingen mindre än det före detta tennisproffset Magnus Norman, 46.

Annons

Jessica Wahlgren om rädslan med Magnus

Deras vägar korsades för två år sedan, året därpå förlovade de sig och förra sommaren ringde bröllopsklockorna för paret. Det blev ett kändistätt bröllop och de förklarades då som äkta makar!

Snart firar paret sin första bröllopsdag och det ska givetvis firas med en resa till Italien, eftersom det var dit de åkte på smekmånad.

Med andra ord sprudlar kärleken mellan Jessica och Magnus, men de har jobbat hårt med kommunikationen – för att försäkra varandra om sin kärlek. I det senaste avsnittet av podden Jessica & Hanna – Å andra sidan är Magnus gäst och han och Jessica kommer in på rädslor som de hade i början av relationen.

– I början när vi träffades sa du att det kändes som jag överdriver mina mood-swings liksom, alltså "hur illa kan det vara?" typ. Så kom mitt första och det var kanske 10 % av mitt värsta och du säger "wow okej nu fattar jag". Det gjorde mig lite rädd för det där var ju ingenting, säger Jessica i podden och fortsätter:

Annons

– Nu har du sett 100 %, alla mina färger, alla mina liksom när jag tappar det och ser svart och när jag skriker tills det svartnar för ögonen.

Magnus Norman om rädslan: ”Få för dig att lämna mig”

Jessica vänder sig till Magnus och undrar om hennes utbrott har skrämt honom på något sätt. I flera år har Jessica varit öppen med att hon lider av PMS och kan få humörsvängningar.

– Jag har försökt hjälpa till och coacha på mitt sätt, jag har nog inte varit rädd för det. Utan det jag någon gång har varit rädd för är såhär "tänk om du skulle få för dig att lämna mig". Typ när du är i den värsta perioden med PMS, men där har vi också pratat och gått ganska djupt med det. Så där känner jag mig noll orolig, kärleken sitter ju inte där, så just den där tryggheten har ju hjälpt mig väldigt mycket också, säger Magnus och tillägger:

– Men i början, kanske första gången, förklarade ju du för mig att "nej men så långt går det inte, dit går jag inte".

FOTO: Anna-Karin Nilsson/Expressen/TT, Karin Törnblom/TT

Annons