LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Amadeus har flyttat – nu uttalar sig Carola om beslutet med fästmön Matilda

29 feb, 2024 
Hedvig Tärnholm
Amadeus och Carola
Amadeus Sögaard lämnar storstadslivet bakom sig.
Carola Häggkvist delar sin glädje över sonens flytt på Instagram:
”Har kommit till ro i lägenhet där”
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Carola Häggkvists hemliga detaljen avslöjas i TV4: ”Knivar”Brand logo
Carola Häggkvists hemliga detaljen avslöjas i TV4: ”Knivar”

Carola Häggkvist och Runar Sögaards son Amadeus, har följt sin mors fotspår när det gäller musiken men även hoppat i fotbollsskorna. Efter att tidigare ha varit en av nyckelspelarna i IF brommapojkarna, meddelade fotbollsklubben IFK Norrköping i höstas att Amadeus ska spela för dem framöver.

”Älskade son, varmt grattis. Såå glad för din och Matildas skull.”, skrev Carola då på sin Instagram.

Det vi inte visste då var ifall detta även skulle innebära en flytt från huvudstaden för Amadeus och fästmön Matilda, men nu har vi svaret.

Carola Häggqvist om Amadeus flytt

Amadeus och fästmön Matilda Linderoth har kilat stadigt i drygt sex år. Paret har bott tillsammans i en lägenhet i Stockholm. Nu visar det sig att bytet av fotbollsklubb även har inneburit ett byte av stad för paret.

Flytten med fästmön Matilda markerar ett nytt kapitel i både karriär och privatliv, och stolt mamma Carola Häggkvist delar deras glädje till fansen på sociala medier.

Annons

”Amadeus trivs i Norrköping med fotbollen och har kommit till ro i lght där tillsammans med Matilda” skriver hon bland annat i inlägget.

Runar Sögaard spred falska rykten om sonen

En tid innan Amadeus flytt till fotbollsklubben IFK Norrköping blev officiell uttalande sig Runar Sögaard om sonens framtid. Han berättade då för Hänt att nya äventyr väntade i en större klubb och i ett större land.

Något som kanske inte så många vet, men som är relevant i detta sammanhang är att IFK Norrköping brukar kallas för ”Peking”, vilket ju också är huvudstaden i Kina.

I en intervju med Norrköpings tidningar berättade Amadeus mer om om det felaktiga uttalandet som Runar gjorde.

– Det var väl farsan som trodde att "Peking" var Kina kanske, haha. Det fanns lite alternativ i utlandet, men inget som lockade lika mycket som Norrköping, säger Amadeus till NT.

FOTO: TT

Annons