ExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtra
LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Amadeus Sögaards nya miljonköp – bekräftar flytten till lyxlägenheten

14 feb, 2023 
AMADEUS SÖGAARD, MATILDA LINDEROTH
Amadeus Sögaard och flickvännen Matilda har varit ett par i sex års tid.
Nu har de tagit nästa steg i relationen och slagit på stora trumman!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Carolas kärleksfulla ord om sonen Amadeus karriär: "Go for it"Brand logo
Carolas kärleksfulla ord om sonen Amadeus karriär: "Go for it"

Carola Häggkvist, 56, och Runar Sögaard, 55, gifte sig 1990 och var länge ett av Sveriges mest omtalade kändispar. År 1998 föddes sonen Amadeus Sögaard, 25.

Amadeus har många strängar på sin lyra. Förutom att vara fotbollsproffs så är han även artist och för några år sedan bestämde han sig för att satsa stort på musiken. Detta var något som kom som en överraskning för mamma Carola.

– Jag vet att han är musikalisk, och jag kunde höra att han sjöng fantastiskt bra. Men han har legat lågt med musiken för han har haft fokus på fotbollen, sa hon då till Expressen.

Annons

Amadeus Sögaards lycka med fotbollen

På fotbollsfronten går det som på räls för Amadeus och hans IF Brommapojkarna. Förra säsongen avslutades på bästa möjliga sätt och år 2023 är det Allsvenskan som väntar för dem.

”ALLSVENSKAN 2023!”, skrev Amadeus glatt till en bild på hela laget.

Det går även bra på kärleksfronten för Amadeus. Sedan drygt sex år tillbaka är han tillsammans med flickvännen Matilda Linderoth, 24. När de firade fyra år tillsammans så var det genom att äta middag på den populära restaurangen Un poco på Östermalm som ägs av Sebastian Ingrosso.

Amadeus nya steg i relationen med flickvännen

Att kärleken är stadig mellan paret är något som är säkert. Det kan man även se bevis på nu när Hänt tagit del av folkbokföringsuppgifter.

Annons

För bara tio veckor sedan flyttade Amadeus nämligen till en lägenhet på Kungsholmen, som har ett värde av drygt 5 miljoner kronor. På adressen står även flickvännen Matilda skriven!

Enligt uppgifter till Booli ska lägenheten ha kostat 5 625 000 kr, det är en tvåa på 55 kvadratmeter. Lägenheten ligger vackert belägen med närhet till både restauranger, natur och badplatser.

AMADEUS SÖGAARD, MATILDA LINDEROTH
Amadeus med flickvännen.

FOTO: LORENTZ-ALLARD ROBIN/Aftonbladet, Karin Törnblom/TT

Annons