LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Amadeus Sögaards lycka med flickvännen Matilda Linderoth

11 sep, 2020 
Amadeus Sögaard och flickvännen Mathilda
Amadeus Sögaard fann kärleken i Matilda Linderoth för fyra år sedan.
Nu får följarna på Instagram en inblick i deras liv ihop.
Annons
Amadeus Sögaards stora kärlekslycka med flickvännenBrand logo
Amadeus Sögaards stora kärlekslycka med flickvännen

Hela Sveriges sångerska Carola Häggkvist, 54, var i många år gift med norska ledarskapskonsulten och författaren Runar Sögaard, 53. Tillsammans har de sonen Amadeus Sögaard, 22. Amadeus har en nära relation till båda sina föräldrar och nyligen har vi fått ta del av hur han hyllade sin lillasyster Zoe Häggkvist, 11, på Instagram.

Carola och Runar gifte sig år 1990. Det var ett riktigt pang-bröllop med hela 4 000 gäster, som även sändes på tv. Sedan dess har Runar fått mycket uppmärksamhet i medierna och varit rubrikernas man. Efter åtta år som gifta fick de Amadeus, men bara två år senare gick paret skilda vägar. Varför de skiljdes, får vi veta när Runar släpper sin självbiografi Gud gav oss tio bud – jag har brutit mot nio av dem.

Nyligen berättade Runar att han och Carola har en fin relation till varandra idag och han förklarade att han gjort allt i sin makt för att lappa ihop den. Efter det har de setts tillsammans på Amadeus studentmottagning där de höll en god ton och skrattade åt varandras skämt.

Annons

Amadeus är äldst av syskonen och håller på med fotboll på professionell nivå. 2017 skrev han på ett A-lagskontrakt för IK Frej men inför säsongen 2020 har han nu återvänt hem och spelar som back för Brommapojkarnas herrlag. Vid sidan av fotbollen verkar han tillbringa mycket tid med flickvännen.

Amadeus Sögaards stora kärlekslycka

Amadeus umgås gärna med familjen och sin mamma Carola. I julas tog artisten med sig alla ner till Kapstaden i Sydafrika för att fira jul och nyår, där dottern Zoe har sina rötter. Förutom Zoe och Amadeus var även en annan person med på resan, som speciellt uppmärksammades av följarna. Nämligen Amadeus flickvän, Matilda Linderoth, 22.

Hänt har tidigare skrivit om när Carolas följare såg bilden som hon lagt upp på Instagram och då strömmade kommentarer in om hur lika hon och Matilda är.

”Å din son har valt en mor kopia, så söta!” skrev en följare då.

Carola brukar kommentera bilder på svärdotterns Instagram väldigt ofta och det märks att de har en fin relation till varandra. Matilda verkar även ha en fin relation till svärfar Runar, då han också ofta kommenterar och gillar hennes bilder.

Annons

Matilda och Amadeus firar 4 år ihop

Nu firar Amadeus och Mathilda att de varit ihop i fyra år. För att uppmärksamma den stora dagen gick de ut åt middag på restaurangen Un poco på Östermalm, som ägs av Sebastian Ingrosso. Benjamin Ingrosso är även en trogen gäst och äter ofta på restaurangen. Amadeus och Matilda verkade ha haft en trevlig middag ihop och vi säger grattis till fyra år och hoppas på många fler!

FOTO: Patrik Österberg/TT, Instagram

Annons