LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Runar Sögaards svar på nya kärleksryktet: Ska kramas i jul

12 dec, 2023 
Runar Sögaard har tidigare berättat för Hänt att hans kärleksliv är obefintligt.
Men efter en viss kommentar om en själsfrände jul ger han nu svar på tal.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Runar Sögaard slår hål på ryktena: "Jag är inte hemlös"Brand logo
Runar Sögaard slår hål på ryktena: "Jag är inte hemlös"

Runar Sögaard är en norsk expredikant som gjorde sig ett namn i Sverige när han gifte sig med ex-makan Carola Häggkvist. Deras äktenskap var då bland de mest omskrivna i landet.

Det är över 20 år sedan som de gick skilda vägar efter en turbulent tid tillsammans med många dramatiska händelser. Tillsammans fick ex-makarna sonen Amadeus, 25, som idag är en framgångsrik fotbollsspelare.

Efter Carola fann Runar kärleken på nytt i Jessica Karlsson och 2008 ringde bröllopsklockarna. Men ungefär 10 år senare valde de att separera. Tillsammans fick ex-paret två söner.

Runar Sögaard om kärlekslivet idag: ”Håller inte på och letar”

Runar har tidigare berättat för Hänt om kärlekslivet idag och sagt att han dels inte har tid även att han känner sig nöjd med livet som det ser just nu.

– Kärlekslivet är dött, helt dött. Dels har jag inte tid för det, jag har en del jobb nu och sen har jag ju mina ögonstenar, dem tar den lilla tiden extra som jag har. Sen känner jag mig ganska nöjd, jag känner mig jättenöjd med livet just nu.

Annons

Håller på och letar efter kärleken gör Runar inte, utan det får komma.

– Jag håller inte på och letar, det gör jag inte, utan det får komma och den som kommer blir förmodligen väldigt bra, och förhoppningsvis blir det bättre än vad det varit, säger Runar i en intervju med Hänt.

Runar Sögaards svar på frågan om själsfränden

Men i en ny intervju med Hänt hintar Runar om att han ska krama en viss själsfrände under juletider.

– Jag kommer krama mina tre söner så klart: Amadeus, Presley och Jackson. Dessutom kommer jag krama min fantastiska själsfrände som gör mig så lycklig. Killarna och jag kommer fira jul i Norge. Det blir norsk julmat och norska jultraditioner. Nyåret är ännu inte spikat.

När Hänt når Runar om vem hans själsfrände är och om han möjligtvis har träffat en ny kärlek svarar han:

”Inte så mycket att svara på...”

FOTO: HÄNT

Annons