LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Carola Häggkvist lämnar landet - bara dagar efter att ha sålt lyxvillan

28 jul, 2022 
Carola Häggkvist
Carola Häggkvist har nu fått sin lyxvilla såld.
Bara dagar efter att köpet gått igenom väljer hon nu att lämna landet.
Läs om anledningen här!
Annons
Carola Häggkvist om stödet från följarnaBrand logo
Carola Häggkvist om stödet från följarna

Carola Häggkvist, 55, har i dagarna sålt sin villa i Bromma. Hon och dottern Zoe Häggkvist, 13, flyttade ifrån huset redan 2018 men Carola har tills nu fortfarande haft huset i sina ägor och inte riktigt kunnat släppa taget helt. Sedan flytten till Steneby slottsby har hon hyrt ut villan i Bromma.

Det var för ett par veckor sedan som hon gick ut på Instagram och berättade att huset låg ute till salu och att visningarna var i full gång.

Villan på 140 kvadratmeter låg ute till ett pris på drygt 14 miljoner kronor. Men nu är huset sålt – för 12,1 miljoner kronor. Alltså mindre än hon begärde från början. Det berättar Carolas mäklare, Peter Eliases för Hänt.

Vistelsen i Båstad med dottern Zoe

Nyligen var Carola tillsammans med hennes dotter i Båstad för att spendera lite ledighet tillsammans. Bland annat var de på Måns Zelmerlöws konsert i solnedgången – dessutom gästade Carola själv under konserten – det måste varit en härlig överraskning för publiken på plats!

Annons

Vilken fantastisk kväll på alla sätt! Tack för solen och musiken, vänner och publiken men framför allt för bästa kramen av dottern som jag fick efter att jag gästade Måns Z på hans sommar konsert på ’Papas gården’ i Båstad. Fullträff! Så speciellt och se när ens barn och familj ger sån naturlig och hjärtlig respons på när jag gick ut i publiken och sjöng en ny låt ( ny för mig - Lauren Daigleys ’You say’ ) och jag hör hur Zoe spontant ropar Jaaa från publiken. Jag var rörd redan innan och vågade knappt gå mot henne men tog in all kärlek i mitt hjärta.” skrev hon efter på sin Instagram.

Carola lämnar landet – dagar efter att hon sålt lyxvillan

Men nu bär det av för Carolas del – hon lämnar nämligen Sverige för ett tag. Hon ska till grannlandet Norge för att ha en spelning i Trondheim.

Jag ska leverera i Trondheim den 1:a aug med kör, solister och orkester. Så förväntansfull!” berättar Carola på Instagram.

Det är på festivalen Olavs spelen hon kommer uppträda och hon beskriver det som sin enda långa, stora konsert denna sommar.

Det kommer att bli en fantastisk helg med massa andra finfina artister!” skriver Carola.

FOTO: TV4/Karin Törnblom/TT

Annons