LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Carola stöttas efter ärliga orden om relationen med dottern Zoe

18 jul, 2022 
André Färnsveden
För tio år sedan adopterade Carola dottern Zoe. Nyligen delade artisten en bild på dottern och öppnade upp om relationen. Då visade följarna sitt stöd till Carola.
Annons
Carola Häggkvist om stödet från följarnaBrand logo
Carola Häggkvist om stödet från följarna

När Carola Häggkvist, 55, ställde upp i Melodifestivalen som 16-åring var det många som föll för hennes charm och vackra sångröst. Hon lyckades vinna tävlingen och gick sedan vidare och vann Eurovision song contest.

Låten Främling blev omedelbart en svensk klassiker och albumet med samma titel såldes i över en miljon exemplar i Sverige. Hon kom senare att släppa fler låtar som Fångad av en stormvind, Säg mig och Tommy tycker om dig, som även de blev väldigt framgångsrika.

Carola var tidigare gift med Runar Sögaard, 55, och tillsammans fick de sonen Amadeus Sögaard, 24, som på senare tid gått från att vara fotbollsspelare till att även bli musikartist. Ex-makarna skilde sig år 2000 och Carola adopterade tolv år senare dottern Zoe Häggkvist, 13 på egen hand.

Zoe, Amadeus och Carola kramar om varandra.
Zoe Häggkvist, Amadeus Sögaard, Carola Häggkvist på Amadeus releaseparty för hans nya låt.

Carolas ärliga ord om realtionen med Zoe

Nyligen delade Carola en bild på sin 13-åriga dotter Zoe. Hon berättar att hon haft ett samtal med dottern om äkthet och sårbarhet. Samtidigt förklarar hon att de har öppnat upp till varandra om nergrävda sorger.

Annons

Min fina tjej. När vi skrattar åt samma sak och får vår egna tid tillsammans då står världen still. Och vi har verkligen en lycklig stund tillsammans. Den kanske inte alltid är där genom hela dagen men den är där och vi kan ta fram den när det behövs! Idag har vi pratat om äkthet och sårbarhet. Varit även lite ledsna och låtit nergrävd sorg få komma ut efter lång vila på hotellets fina spa avdelning”, förklarar Carola.

Vidare ger försöker hon ge svar på vad trygghet egentligen är.

Ja varför inte? Vad är sann trygghet egentligen? Kanske är det just att våga visa känslor och bli hörd, få en medvetenhet om att någon bryr sig och att allt kommer att bli bra”, skriver Carola på sin Instagram.

Avslutningsvis tackar artisten för fina dagar med dottern där de bland annat spelade tennis, kopplade av på ett spa och gästade en konsert med Måns Zelmerlöw.

Carola stöttas efter fina orden om dottern

Efter att Carola delade bilden på Zoe började kommentarer strömma in med stöttande ord om artistens relation till sin dotter.

Ärlighet varar längst”, skriver ena.

Äkthet… sårbarhet… det vackraste som finns! …att vi får vara oss själva. Ta hand om Dig/Er!”, skriver en annan.

Blir helt varm i hjärtat”, skriver en tredje.

Men det var inte bara Carolas ord som hyllades. Många kommenterade även fina ord om dottern Zoe och uppskattade de fina bilderna som delades.

FOTO: Karin Törnblom/TT, INSTAGRAM

Annons