LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Amadeus Sögaard på ny bild – visar upp hemliga flickvännen Matilda

23 jun, 2022 
amadeus
Amadeus Sögaard har varit ihop med flickvännen Matilda i flera år. Men fram tills nu har hon hållit sig lite i bakgrunden...
Se första offentliga bilden på paret tillsammans här!
Annons
Carolas kärleksfulla ord om sonen Amadeus karriär: "Go for it"Brand logo
Carolas kärleksfulla ord om sonen Amadeus karriär: "Go for it"

Carola Häggkvist, 55, och Runar Sögaard, 54, blev ett av 90-talets mest omskrivna kärlekspar och tillsammans fick de sonen Amadeus Sögaard, 24.

Hysterin var total kring paret. De gifte sig i Livets Ords kyrka i Uppsala år 1990 inför 4000 gäster, bröllopet sändes även i SVT, när Carola fyllde år. Hysterin fortsatte sedan när det var dags för Amadeus att födas. Journalister campade utanför Södersjukhuset för att få en första bild av den lilla bebisen. Detta ledde till att Carola och Runar tvingades ta hemliga tunnlar för att komma ut.

När paret valde att gå skilda vägar blev det hysteriskt igen. Förra året släppte Amadeus något stort, nämligen en helt egen dokumentär där han för första gången pratade om sitt liv och öppnade upp om hur det egentligen var för honom som liten.

Annons

Amadeus Sögaards första ord om föräldrarnas skilsmässa

Dokumentären fick namnet Amadeus – mer än en son och där berättade han om tuffa uppväxten med föräldrarnas skilsmässa.

– Har man problem inom familjen så stannar det inom familjen för 99 procent av befolkningen. Våra problem har kommit ut överallt och det är ju inte askul. Så det är kanske snarare att man liksom blivit sårad på det sättet, jag ska inte behöva vara 13 år och medla mellan er.

– Och det tärde på mig mycket då. Att behöva vara den som nånstans tröstar båda föräldrarna. Att nånstans behöva växa upp tidigt. Och typ inse och prata med andra utomstående, vänner till dem om saker som man kanske inte ska prata om när man är 13 och sådär. Det är väl det jobbigaste – att man har behövt vara den där länken emellan.

Amadeus första officiella bild med flickvännen Matilda

Med andra ord fick Amadeus tidigt lära sig om kärlek och relationer. Och när det kommer till hans eget kärleksliv så blomstrar kärleken mer än någonsin. I flera år har Amadeus varit ihop med flickvännen Matilda Linderoth.

Annons

Carola har tidigare berättat om hur bra Matilda kommit in i familjen, men också att hon fått en ny vän i och med Amadeus förhållande med Matilda. Carolas nyfunna vän är nämligen Matildas mamma.

– Det är jätteroligt! Det är bonus i livet – det blir bara bättre och bättre med åren. Jag får ha glada barn, och Amadeus har hittat en så bra tjej. Det gör mig glad, har Carola tidigare berättat.

Under årens lopp har Amadeus och Matilda legat lågt med att visa upp sin kärlek i offentlighetens ljus. Men nu är det slut med det, nu har de nämligen fångats på bild!

MATILDA LINDEROTH, AMADEUS SÖGAARD
Matilda och Amadeus på releasefesten för Amadeus nya låt.

FOTO: LORENTZ-ALLARD ROBIN/Aftonbladet, Karin Törnblom/TT

Annons