Gravida Carina Berg om 1-årige sonen Ottos insjuknande

Lyckan var total när Carina Berg avslöjade att hon och maken Erik Berg väntar sitt andra barn.
Nu närmar sig förlossningen med stormsteg – och familjen har blivit sjukdomsdrabbad.

För tre år sedan avslöjade tv-profilen Carina Berg att hon återigen funnit kärleken efter ett nio år långt äktenskap med programledaren Kristian Luuk. Snart stod det klart att det är fotbollsspelaren Erik Berg som vunnit hennes hjärta och det tog inte lång tid innan det nyförälskade paret flyttade ihop.

Seda dess har det gått i en rasande fart. Idag är paret gifta och har sonen Otto, 1, tillsammans. Strax efter sonens födelse i december 2019 stod det klart att Carina och Erik även väntar sitt andra barn.

”Lilla älskling. Välkommen till oss när du är färdigbakad till våren. Vi är fyra lyckliga och väldans glatt överraskade familjemedlemmar som väntar på dig med massa kärlek och gos”, skrev Carina i ett inlägg på Instagram då hon avslöjade graviditeten.

Gravidlyckan med Carolina Gynning

Trots att graviditeten inte var planerad har lyckan varit total. Inte sämre blev det när vännen och podcastkollegan Carolina Gynning även hon avslöjade att hon väntar sitt första gemensamma barn tillsammans med pojkvännen Viktor Philipson.

Sedan dess har man kunnat följa de båda vännernas graviditeter i podcasten Gynning & Berg – Hittar sig själva. För en tid sedan kom könet på bebisarna upp i podden och glädjen var enorm när både Carina och Carolina kunde avslöja att de väntar varsin liten flicka.

– Det kommer en flicka. En bebisflicka. Jag har ju två killar och en ungdom. Nu när jag fick veta här genom tårtan att jag får en flicka då känner jag mig väldigt nöjd med hela mitt liv, sa Carina i podcasten då innan hon fortsatte:

– Jag älskar våra flickor. Det är 15 veckor mellan dem, säger Carina.

Höggravida Carinas sjukdomskamp

Senare har Carina även avslöjat att hon och Erik redan har bestämt sig för vilket namn deras lilla dotter kommer få. Redan under parets första 48 timmar tillsammans kom de nämligen överens om ett passande namn för deras framtida dotter.

Men att vara gravid samtidigt som man tar hand om en liten ettåring är inte alltid lätt. För en tid sedan berättade Carina om känslorna då hon såg sin lille Otto gå iväg till förskolan för allra första gången.

”Liten rymdgubbe på väg till förskolan för första gången. Mamman o pappan:”, skrev Carina då till följd av ett flertal emojis med tårar rinnande längs kinderna.

Nu blir dock Otto tvungen att stanna hemma med höggravida Carina. I en story på Instagram berättar hon nämligen att sonen har drabbats av feber.

”Feberuari”, skriver Carina till en bild där hon håller en skyddande arm runt en sjuk liten Otto.

Krya på dig Otto!

LÄS OCKSÅ: Carina Bergs chock efter händelsen hos barnmorskan

LÄS OCKSÅ: Carina Bergs vändning efter beslutet för 11-åriga sonen Holger

FOTO: TT/Instagram

SENASTE NYTT!