Carina Berg i tårar efter händelsen med sonen Otto på förskolan

Carina Berg

Foto: TT/Instagram

Carina Berg och Erik Bergs son Otto är strax över 1 år gammal.
På Instagram berättar nu Carina om beslutet för sonen som fått henne i tårar.
Carina och Erik Bergs kärlekssaga
Slå på ljud

Det var i slutet av oktober som Carina Berg, 43, och maken Erik Berg, 32, avslöjade att de väntar sitt andra gemensamma barn. Carina har även sonen Holger, 11, från en tidigare relation så bebisen i hennes mage blir nu hennes tredje barn.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Eriks Bergs stora lycka över familjelivet

I slutet på december 2019 föddes Carina och Eriks son Otto. Paret har tidigare varit öppna med att vägen till att bli föräldrar ihop inte var den enklaste. Resan kantades av missfall och många tårar. Men sedan Ottos ankomst har paret öppet delat med sig av den stora familjelyckan. När de gästade Nyhetsmorgon i höstas berättade Erik om hur han anser att det är att ta sig an papparollen.

Jag älskar det. Det är en superhärlig roll. Jag tycker att det varit fantastiskt det här tio månaderna. Jag har gått upp lite tidigare och sovit lite sämre men jag har varit mycket gladare, sa då Erik.

Om bara några månade beräknas nu Carina föda parets andra barn. På sociala medier har Carina delat med sig av uppdateringar gällande graviditeten och även varit väldigt personlig med hur resan varit. Bland annat har hon berättat att det länge var ovisst gällande hur bebisen i magen egentligen mådde.

Efter att gjort NIPT-test gjorde läkarna nämligen en upptäckt som innebar att man inte längre visste om bebisen skulle klara sig.

– Det var så konstigt läge för det stod mellan att antingen är ditt barn dödssjuk och kommer nog inte klara sig eller så är det helt friskt. Det var lite utav ett limbo där kan man säga, sa Carina när hon berättade om den tuffa tiden.

Efter att gjort fostervattenprov fick Carina sedan det glädjande beskedet att allt såg bra ut.

Carina Berg i tårar efter beslutet för Otto

Även om Carina snart ska in i bebisbubblan igen så har hon knappt hunnit ur den. För sonen Otto som precis blivit ett år har föräldrarna nu tagit ett stor beslut och låtit honom börja på förskola. Detta var något som fick både Carina och Erik att falla i tårar. På Instagram delade Carina med sig av en uppdatering gällande det stora steget.

”Liten rymdgubbe på väg till förskolan för första gången. Mamman o pappan:”, skriver Carina i följd av flertal emojis med tårarna rinnande längs kinderna.

Många av Carinas följe känner igen sig i känslorna Carina beskriver, och överöser henne också med hjärtemojis och stöd i kommentarsfältet.

LÄS OCKSÅ: Carin da Silva i tårar efter sjukdomsfallet i familjen

LÄS OCKSÅ: Fredrik Eklunds insikt med tvillingarna – kampen med maken Derek Kaplan

FRÅN FÖRSTASIDAN