extraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextra

Carina Berg om Kristian Luuk – nya orden om ex-maken: ”Han är en..”

28 nov, 2022 
Kristian Luuk och Carina Berg
Carina Berg och Kristian Luuk gick skilda vägar 2016.
Nu uttalar hon sig om ex-maken.
– Han är en..
Annons
Daniel Paris och Carina Bergs relation: "Stalkeraktigt"
Daniel Paris och Carina Bergs relation: "Stalkeraktigt"

De folkkära programledarna Carina Berg, 45, och Kristian Luuk, 56, föll för varandra när de båda jobbade för Godnatt Sverige 2005. Relationen utvecklades snabbt och inte långt senare bekräftade de relationen.

Paret som då var ett av våra mest omtalade kändispar gifte sig 2008 och har dessutom sonen Holger tillsammans. Men relationen sprack och 2016 meddelande Carina och Kristian att de valt att separera.

Men ex-makarna är än idag goda vänner och när Carina gästar podcasten Nemo möter en vän talar hon gott om sin före detta make.

– Han är bra, han är smart. Men han är också extremt nyfiken, berättar Carina när Nemo Hedén förklarar att när Kristian gästade podcasten så blev det ombytta roller och Kristian som var gäst började intervjua Nemo istället.

Annons

Senare i podcasten kommer de in på ex-maken igen och Carina får i uppdrag att beskriva Kristian.

– Alltså Kristian Luuk, min ex-man. Han är en otroligt rolig människa, han har ett stort hjärta och har världens finaste ex-fru och världens gulligaste tre barn, säger Carina.

Carina Berg om relationen till Kristian Luuk idag

Att hon och Kristian är goda vänner idag är även något hon pratat om i hennes egen podcast Gynning & Berg – hittar sig själva som hon har tillsammans med vännen Carolina Gynning.

Även om ex-makarna har en god relation till varandra idag så berättar hon att det alltid är svårt i början av en separation.

– Vi är väldigt goda vänner. Man kan ju bli goda vänner. Men jag bara funderade över den meningen "vi separerar men är goda vänner". Man kan bli, man kan ha varit, men just där och då..det är ju svårt att vara goda vänner när man är ett upptrasat sår och man inser att livet inte kommer bli som man trodde. Även om man är den som tar initiativet till skilsmässan så är det ju ett öppet köttsår, sa Carina tidigare i podcasten.

Annons

Så ser ex-makarnas kärleksliv ut idag – efter skilsmässan

Idag är Carina gift med den elva år yngre fotbollsspelaren Erik Berg, 33. De gifte sig 2018 och året därpå så fick de sin första gemensamma son Otto. Sedan dess har familjen utökats ytterligare med dottern Juno.

Några uppgifter om att Kristian skulle hittat kärleken på nytt har vi däremot inte mötts av och så vitt vi vet så lever han som singel.

Hänt har sökt Kristian Luuk och Carina Berg för en kommentar.

FOTO: TV4/KarinTörnblom/TT

Annons