LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Carin da Silva i tårar – sanningen bakom bilderna med sönerna

17 maj, 2021 
Linnea Lundgren
Carin da Silva gjorde succé i Let's dance men försvann ut tv-rutan efter att hon flyttat till Bryssel tillsammans med sin familj.
Nu berättar hon om tårarna tillsammans med yngsta sonen Max.
Annons
Minns du kärleksparen från Let's DanceBrand logo
Minns du kärleksparen från Let's Dance

Carin da Silva, 36, blev ett känt ansikte för hela svenska folket då hon var en av proffsdansarna i dansprogrammet Let's dance. Under flera säsonger fick tittarna följa henne lära upp kända profiler som skådespelaren Viktor Åkerblom Nilsson och sportjournalisten Patrick Ekwall. Men tv-karriären slutade inte där. Efter att ha lagt dansskorna på hyllan gick Carin över till att bli en av de legendariska TV4-hallåorna.

Förra hösten bröt dock Carin bandet med kanalen rejält då hon valde att flytta till Bryssel efter att hennes make Niklas da Silva, 40, fått ett nytt jobb. Med sig hade paret också barnen Theo, 8, och Max, 5, och genom Carins blogg har man kunnat följa familjens nya vardag.

Ärliga orden om flytten

Idag arbetar Carin på heltid med sociala medier och uppdaterar flitigt om familjelivet tillsammans med maken och barnen. Men det har inte bara varit en dans på rosor att flytta till ett nytt land och i en intervju med Hänt har Carin tidigare berättat om den tuffa tiden.

Annons

Snart efter att familjen flyttat gjorde coronapandemin sitt intåg och under längre perioder har Bryssel befunnit sig i lockdown – något som inneburit att barnens skolor varit stängda.

– Det var tufft för dem. Jag och min man fick agera kompisar också. Efter några veckor så är det inte jättekul att leka med sin mamma. Men jag har iallafall lärt mig otroligt mycket om Pokémon, berättade Carin om svårigheterna för sönerna i intervjun.

Tårarna efter händelsen med sonen Max

Nu berättar Carin återigen om en tuff tid i livet efter att ha suttit och bläddrat i gamla familjealbum. Nämligen då sonen Max var en liten bebis. Till ett par vackra bilder på henne och sonen skriver Carin på sin blogg:

Jag minns den här plåtningen jätteväl för jag hade 40 graders feber och en sån jävla mjölkstockning så jag gick på smärtstillande och grät mellan tagningarna plus att mina bröst var så stora, stenhårt och ömma så de fick knappt plats i kläderna. Men det synas inte på bilderna”.

Men trots smärtan är Carin väldigt lycklig att det var just Max som hon satte till världen.

”Han var nästan alltid glad när han var i den åldern. Det är han iof fortfarande väldigt glad men när han är arg då är han ARG”, avslutar Carin inlägget.

FOTO: TT

Annons