Carin da Silvas ärliga ord inför stora livsförändringen

Carin da Silva flyttar till Bryssel i fyra år.

I våras avslöjade Carin da Silva att hon, maken Niklas Persson och barnen Theo och Max ska lämna Sverige. I fyra år ska de bo utomlands på grund av Niklas jobb. Nu berättar Carin om känslorna inför flytten.

Carin da Silva, 34, började sin bana som dansare i Let’s dance i TV4. Därefter har hon hunnit med att vara hallåa i TV4, sidekick till Adam Alsing i talkshowen #AdamLive och gör även podcasten Mammasanningar tillsammans med Vivi Wallin.

ANNONS: Redo för sol, bad och picknick? Fynda sommarens bästa picknickfilt här!

Nu väntar nya utmaningar för den tidigare dansaren. Carin och hela familjen, bestående av maken Niklas Persson, 40, och barnen Max, 2, och Theo, 6, ska nämligen flytta till Bryssel i fyra år. Med på flytten följer också familjens hund Leia.

Det var i maj som Carin da Silva berättade den stora nyheten på sin blogg.

Nu kan jag äntligen berätta!!! Vi har tagit ett beslut som kommer att förändra våra liv. Totalt!”, skrev hon på bloggen och fortsatte:

”Nej, vi ska inte skiljas! Nej, vi ska inte ha ett tredje barn! Nej, vi ska inte skaffa en till hund! VI SKA FLYTTA!!! UTOMLANDS!!!!! I 4 ÅR!!!!!! Niklas har fått ett nytt jobb i BRYSSEL inom EU, som transportråd, så i mitten av augusti går flyttlasset till Belgien”.

Just när nyheten landat funderade hon mycket på hur det nya livet i Belgien ska komma att bli. Om barnen kommer att gå i svensk skola, om de kommer att trivas och hur det ska gå med språket.

Carin da Silvas adjö till Sverige

Nu är det dags för Carin da Silva med familj att vinka hej då till Sverige på en stund. På bloggen berättar hon om den sista natten i Sverige.

”Vi har storstädat hela huset, packat allt och lagt in det mesta i bilen för vid 9.30 åker vi till Trelleborg och tar båten till Travemunde. Vi kör sen till Hamburg där vi spenderar natten för att sedan åka 55 mil till Waterloo där vi ska spendera de kommande 4 åren!!”, skriver hon.

Sista kvällen tillbringades med familjen och Carins mamma bjöd gänget på svenska kräftor.

Familjens nya hus i Belgien är en nybyggd villa i Waterloo, som ligger tolv kilometer söder om Bryssel. På bloggen avslöjar Carin da Silva att hon endast varit där en gång – och då i sammanlagt tio minuter. Därmed blir det ännu mer spännande att komma iväg.

Det känns märkligt för annars när man flyttar, eller så har det iaf varit för oss, så har man varit flera gånger i huset, man har planlösningen, flera bilder från prospektet mm så man har kunnat planera och möblera i huvudet innan man flyttat in. Men jag har varit ca 10 minuter i huset och har några dåliga filmer som Niklas filmade sist han var där men thats it så det ska bli såååäå kul och spännande att komma dit!!!!”, skriver hon.

FOTO: Karin Törnblom/TT