LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Carin da Silvas oro för barnen efter flytten till Belgien

30 okt, 2020 
Carin da Silva och Niklas Persson
Carin da Silva och maken Niklas Persson har sönerna Theo och Max ihop.
Sedan i en tid tillbaka bor de i Belgien och nu tvingas sönerna stanna hemma från skolan i två veckor.
”Värre än i våras”, skriver Carin på bloggen.
Annons
Carin da Silvas livsförändring: “Känns märkligt”Brand logo
Carin da Silvas livsförändring: “Känns märkligt”

Carin da Silva, 35, blev känd efter att hon var en av proffsdansarna i Let’s dance. Med sin härliga personlighet och otroliga charm vann hon snabbt publikens hjärtan.

Efter tre säsonger slutade Carin dansa i programmet och eftersom hon var så omtyckt blev hon kvar på TV4 som hallåa.

Efter några år som hallåa på kanalen började hon istället jobba med Adam Alsing och Daniel Breitholtz, 42, i programmet AdamLive. Trion fortsatte sedan att jobba ihop när de startade podden Adam och kompani. Ett projekt som hon dock ganska snabbt hoppade av för att istället börja podda med vännen och hemmafixaren Vivi Wallin, 43.

Carin da Silvas relation till maken Niklas

Carin och maken Niklas Persson, 41, har nu varit gifta i elva år. Det var under en ceremoni i Öja kyrka i Ystad som paret sa ja till varandra. Då var Carin bara 24 år och Niklas var sjökapten och tillbringade därför mycket tid ute till havs. Paret träffades genom den gemensamma vännen Viktor Åkerblom som var Carins första danspartner i Let's dance.

Annons

“Det var Viktor Åkerblom, min första Let’s dancepartner som presenterade mig för Niklas! Så jag har mycket att tacka Let’s dance för!!”, har hon tidigare skrivit på bloggen.

Efter det har mycket hänt för paret. De har fått barnen Theo och Max och i våras flyttade hela familjen ner till Bryssel för att Niklas fick ett jobb där. Tanken är att de blir borta i fyra år.

Carin da Silva och maken Niklas Persson på Allsång på skansen.

Familjelivet i Bryssel

Men den första tiden i deras nya hemstad blev inte riktigt varit som de tänkt sig. Efter att coronapandemin skakade om världen har många länder haft strikta nedstängningar. Belgien är ett av de länder som stängt ner hela samhället, inklusive skolor och förskolor. Detta påverkade såklart Carin och hennes familj då hon fick sköta en stor del av undervisningen i hemmet istället.

Annons

Men så småningom började läget förbättras och skolorna kunde öppna och många trodde då att det skulle bli som vanligt igen. Nu har situationen blivit riktigt illa igen, till och med värre än i våras. Nu berättar Carin om den tuffa förändringen för barnen.

”Nu har killarna lov i 2 veckor. Det skulle vara 1 vecka men de fick börja tidigare plus att de förlängt det med ett par dagar pga av Coronaläget här i Bryssel som just nu är riktigt illa. Nu är läget värre än vad det var när det var som värst i våras….”, skriver hon på bloggen.

Med tanke på hur Belgiens regering skötte saker i våras så räknar Carin nu med att det kan bli nedstängning igen, men hon är orolig att det ska drabba barnen.

”Jag är inställd på en ny lockdown efter lovet men hoppas verkligen att skolorna kommer att fortsätta att vara öppna!!! För barnens skull!!!”, skriver hon.

FOTO: Karin Törnblom/TT

Annons