Carin da Silva lämnar mammabloggen: ”Vill gå vidare”

Carin da Silva

Carin da Silva lämnar det gamla bakom sig och går vidare mot nya äventyr. Det berättar hon i sin populära mammablogg.
”Det är med väldigt blandade känslor jag skriver det här”.

Carin da Silva slog igenom som dansare i TV4:s Let’s dance 2006, och vann snabbt publikens hjärtan med sin charmiga personlighet. Efter tre säsonger slutade hon i programmet, men stannade kvar på kanalen som hallåa.

Därefter har hon hållit sig kvar i rampljuset, bland annat i tv-programmet #AdamLive som hon gjorde tillsammans med Adam Alsing och Daniel Breitholtz. Den trion gick sedan vidare och startade podcasten Adam och kompani som hon senare valde att hoppa av. Nu har hon podcasten Mammasanningar tillsammans med Vivi Wallin.

Under förra säsongen av Bäst i test var hon också fast panelmedlem tillsammans med Anders “Ankan” JohanssonKristoffer Appelquist och Kristina ”Keyyo” Petrushina.

Carin da Silva flyttade förra hösten till Belgien tillsammans med sin make Niklas och barnen Max, 7 och Theo, 2.  Där ska de bo i totalt fyra år, har hon sagt tidigare.

Berättar om plötsliga beslutet

Carin da Silva har också varit en självklar del av föräldrarsajten Mama.nu. Men nu är det slut med det. Det avslöjar hon i ett sista blogginlägg.

”Det är med väldigt blandade känslor jag skriver det här inlägget då det nämligen är mitt sista blogginlägg här på mama!! Jag har varit på mama i 7.5 år och jag har älskat varje sekund!
Ni har fått följa med från när Theo låg i magen till vår flytt till Belgien och allt däremellan”, skriver hon.

Hon berättar sedan om anledningen till beslutet.

”Ni har fått följa med under båda graviditeterna och förlossningarna och alla funderingar och tankar man har under småbarnsåren. Och detta är ju inte så märkligt då detta är en blogg på mama. Men det är delvis därför jag känner att jag vill gå vidare eftersom barnen har blivit såpass stora att jag vill värna om deras privacy”, skriver Carin da Silva och tillägger:

”Nu är det dags att utmana mig själv och ge mig ut på nya äventyr! Nu ska det handla om mig”.

Läsarnas reaktioner

Hon tackar också sina följare för stödet under den här tiden och för att de, allt som oftast, har hållit god ton i kommentarerna.

Sen avslöjar hon planerna för framtiden. Dansare och tv-profilen kommer nämligen inte sluta blogga, utan flyttar istället till MåBra. Där verkar det alltså som att hon inte kommer skriva så mycket om barnen utan istället fokusera på sig själv.

Det gillas av hennes följare på Instagram.

”Men tack och lov att du inte slutar blogga”, skriver en person.

”Åh, så roligt att du fortsätter att blogga”, skriver en annan, och podkollegan Vivi Wallin skriver:

”Men mig blir du aldrig av med”.

Bild: Karin Törnblom, Charlotte Brunzell/TT