Carin da Silvas ord om familjekampen efter flytten

Niklas Persson och Carin da Silva
Carin da Silva bor sedan ett par månader tillbaka i Belgien tillsammans med maken Niklas Persson och deras två barn.
Nu berättar hon hur spridningen av Coronaviruset har påverkat familjens vardag.
– Det är svårt, skriver den före detta TV4-profilen.
Annons

Det var i Let’s dance som TV4-tittarna fick lära känna Carin da Silva, 35. Tillsammans med en rad kända profiler gjorde hon succé i programmet och 2008 bestämde hon sig istället för att gå över till att jobba som hallåa på TV4. Sedan dess har fansen fått se Carin i flera olika sammanhang, bland annat i radioprogrammet Vakna med NRJ.

Annons

I höstas bestämde sig Carin och maken Niklas Persson, 40, för att lämna vardagen i Sverige och istället flytta till Bryssel, i Belgien, tillsammans med barnen Theo, 6, och Max, 2. Nu ska familjen bo i Bryssel de kommande fyra åren, detta efter att Niklas blivit erbjuden ett jobb där.

Carin da Silva om livsförändringen

I ett blogginlägg berättade den före detta TV4-profilen hur barnen har anpassat sig efter den stora livsförändringen.

Annons

”De har fått en massa fina vänner och det känns som det absolut viktigaste!! Det gör att jag kan slappna av eftersom jag vet att de mår bra”, skrev Carin da Silva i januari.

Carin berättade även att både hon och maken är väldigt nöjda med beslutet att flytta från Sverige.

”Jag måste faktiskt säga att jag tycker att vi är ganska coola och häftiga som vågade göra detta”, skrev hon då.

Tuffa familjekampen efter förändringen

Vardagen i Belgien är just nu inte lika enkel som när Carin senast berättade om flytten. Med anledning av spridningen av Coronaviruset tvingas familjen stanna hemma från både jobb och skola.

Annons

”Idag var första dagen som jag var hemma med killarna eftersom skolorna är stängda här i Belgien”, skriver Carin da Silva i ett inlägg på sin blogg och fortsätter sedan:

”Men det kommer bli ganska krävande veckor. Det är svårt för mig att få mitt jobb gjort samtidigt som jag ska hålla koll på en treåring, som gärna bråkar med sin storebror, hemundervisa Theo, laga mat och fixa allt annat. Ja ja vi löser det här också!!”

FOTO: Karin Törnblom/TT

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…