LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Carin da Silvas oro efter sonen Theos insjuknande

09 okt, 2020 
Carin da Silva
Carin da Silva och sonen Theo har båda drabbats av sjukdom. Nu berättar bloggaren om den jobbiga tiden.
Annons
Carin da Silvas livsförändring: “Känns märkligt”Brand logo
Carin da Silvas livsförändring: “Känns märkligt”

Det var i Let's dance 2006 som svenska folket först fick stifta bekantskap med den strudlande dansaren Carin da Silva. Det programmet lämnade hon dock efter tre säsonger, men stannade kvar på TV4 som hallåa.

Hon har också synts i #AdamLive som hon gjorde tillsammans med Adam Alsing och Daniel Breitholtz. De tre gick senare vidare och startade podcasten Adam och kompani. Den hoppade hon så småningom av.

Förra säsongen av Bäst i test var hon också en del av den fasta panelen tillsammans med Anders “Ankan” Johansson, Kristoffer Appelquist och Kristina ”Keyyo” Petrushina.

Lämnade mammabloggen

Carin da Silva har också hållit sig aktuell bland annat genom sin mammablogg på Mama som hon hade fram till september i år. Nu bloggar hon vidare på Må bra istället. I sitt sista inlägg på den tidigare bloggen skrev hon så här.

”Ni har fått följa med under båda graviditeterna och förlossningarna och alla funderingar och tankar man har under småbarnsåren. Och detta är ju inte så märkligt då detta är en blogg på mama. Men det är delvis därför jag känner att jag vill gå vidare eftersom barnen har blivit såpass stora att jag vill värna om deras privacy”, skriver Carin da Silva och tillägger:

Annons

”Nu är det dags att utmana mig själv och ge mig ut på nya äventyr! Nu ska det handla om mig”.

Familjens insjuknande

I sin nya blogg berättar hon nu om en jobbig upplevelse med sonen äldsta sonen Theo. De bor nu i Belgien tillsammans med resten av familjen, Carins make Niklas Persson och deras andra gemensamma barn Max.

Nu har familjen alltså drabbats av sjukdom, och först ut var Carin själv.

”Ja mitt förra inlägg handlade ju om regn….och pga allt detta j**la regn har jag haft migrän i 2 dagar…”, skriver hon i blogginlägget och tillägger:

”Värst är det när regnet hänger i luften. Då kommer spänningshuvudvärk som ett brev på posten och denna (inte brevet utan huvudvärken) leder sedan till migrän. Jag har inte varit sängliggandes men jag har inte varit hundra….så kan man säga…”

Men eländet slutade alltså inte där. Carin da Silva berättar vidare om att också sonen Theo blivit sjuk, och det verkar som att det varit en jobbig tid för honom.

”Igår fick Theo hög feber. På morgonen var den borta men kom tillbaka nu på kvällen. Stackaren!!! Det jobbigaste (för honom) är att han feberyrar så otroligt mycket. Han vaknar liksom i panik och vet inte vad som är dröm och vad som är verklighet. Plutten!”, skriver hon och avslutar:

”Hoppas han känner sig bättre i morgon!!!”.

Annons