LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Carin da Silvas nya ord om hälsan efter familjens insjuknande

10 sep, 2020 
Carin da Silva bor tillsammans med familjen i Bryssel.
Men det har visat sig att livet inte alltid är en dans på rosor.
Nu öppnar tv-profilen upp om tuffa tiden och sitt plötsliga insjuknande.
Annons
Carin da Silvas hastiga insjuknande – efter svåra tiden med barnen: ”Jobbigt”Brand logo
Carin da Silvas hastiga insjuknande – efter svåra tiden med barnen: ”Jobbigt”

För ett år sedan tog TV4-profilen Carin da Silva, 35, sitt pick och pack och lämnade Sverige. Nya destinationen var Bryssel i Belgien då maken Niklas Persson, 41, blivit erbjuden ett nytt jobb där. Familjen tog då chansen att bo utomlands de kommande fyra åren och det första året verkar ha gått som på räls.

Sönerna Theo, 7, och Max, 3, har börjat skolan i det nya landet, vilket de trivs med. I flytten fick alla familjemedlemmar hänga på, och då såklart även hunden Leia.

Carin da Silva med familj
Carin da Silva med familjen Niklas da Silva, Theo och Max på säsongspremiär på Kolmården år 2018. FOTO: Charlotte Brunzell/TT

”Helt sänkt”

Men livet är inte alltid en dans på rosor, inte heller för Carin. Efter ett kort besök i Sverige har hon kommit med ett tråkigt besked på sin blogg. Det har nämligen varit som så att sonen Max varit hemma från förskolan en vecka på grund av att han har varit snorig.

Annons

”Förutom en rinnande näsa så mår han toppen. Han har typ mer energi än vanligt”, skriver Carin på sin blogg. Dock har förkylningen inte stannat vid att bara smitta Max, vilket inte kom som någon överraskning för Carin. Hon fortsätter:

”Jag däremot, helt sänkt!!!”

Carin berättar att allt började på tisdagsmorgonen och efter det bara blivit sämre.

”Sen har det gått utför. Snorig, nyser, ont i kroppen och huvudet”, beskriver Carin på bloggen, men klargör samtidigt att hon varken har feber eller hosta.

Samarbetet i familjen

När tillfällen som dessa gör sig till känna är det toppen om möjligheten finns att samarbeta i familjen, något Carin och Niklas lyckats med.

”Som tur var kunde Niklas jobba hemifrån idag då han inte hade några fysiska möten. Så han kunde köra Theo till skolan i morse, gå ut med hundarna och fixa mat. Max har varit duktig och underhållit dig själv”, skriver Carin och tackar för att iPads uppfunnits.

Carin da Silva på röda mattan
FOTO: Ola Axman/TT

Vad har Carin själv gjort dessa sjukdagar? Inte mycket – med all rätt!

”Jag har mest legat på soffan och sovit. Det kändes lite bättre nu på kvällen så vi får hoppas att det är bättre efter mer sömn”, skriver Carin da Silva på sin blogg och önskar alla läsare en god natts sömn.

FOTO: TT

Annons