LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Carin da Silva om hur hon och maken Niklas Persson träffades

16 sep, 2020 
Carin da Silva och Niklas da Silva
TV4-profilen Carin da Silva och maken Niklas Persson blev tillsammans för många år sedan.
Två barn senare och en flytt utomlands, avslöjar nu proffsdansaren hur det egentligen gick till när hon träffade honom.
Annons
Carin da Silvas avslöjande om äktenskapet med NiklasBrand logo
Carin da Silvas avslöjande om äktenskapet med Niklas

Carin da Silva, 35, gjorde sig känd för tv-tittarna när hon var en av proffsdansarna i Let’s dance. Hon vann snabbt publikens hjärtan med sin härliga charm och personlighet. Efter tre säsonger slutade hon dansa i programmet och eftersom hon var så omtyckt blev hon kvar på TV4 som hallåa.

Efter det stannade Carin kvar i rampljuset och började jobba med Adam Alsing och Daniel Breitholtz, 42, i programmet AdamLive. Trion fortsatte sedan att jobba ihop när de startade podden Adam och kompani. Ett projekt som hon dock ganska snabbt hoppade av för att istället börja podda med vännen och hemmafixaren Vivi Wallin, 43.

Nya familjelivet i Belgien

Carin och Niklas Persson har nu varit gifta i 11 år och tillsammans har de barnen Theo, 7, och Max, 3. Familjen har nyligen flyttat till Belgien för att Niklas fick ett jobberbjudande där och tanken är att de blir borta i fyra år. Dock blev inte den första tiden i den nya hemstaden som de hade trott då coronapandemin kom emellan och alla skolor tvingades stänga ner. Carin har därför hela våren behövt hålla i hemundervisning för sönerna, men i maj hävdes restriktionerna och de fick komma tillbaka till skolan.

Annons

Nu när allt är som vanligt igen verkar familjen trivas bra och just nu, även fast det är mitten av september, bjuder Belgien på 30 grader och sol. Det visar Carin nämligen gärna upp på sin Instagram när hon nu är ute och går promenader med hundarna och badar i poolen.

Avslöjandet om äktenskapet

Äktenskapet med Niklas är dock något som Carin verkar hålla ganska hemligt, men nu i samband med att TV4 fyller 30 år hyllar hon både honom och kanalen. I ett inlägg på sin blogg vill hon nu tacka TV4 för allt de har givit henne under åren, framför allt hur karriären drog igång med hjälp av Let’s dance.

Carin da Silva har inte bara kändisskapet att tacka dansprogrammet för, utan även kärleken.

Det var i samband med den första säsongen av Let’s dance, när hon dansade med Viktor Åkerblom, som hon fann kärleken. Inte i Viktor då, utan i hans kompis Niklas. Niklas är en god vän till Viktor och sedan paret presenterades för varandra har de varit oskiljaktiga.

“Visste ni föresten att det var Viktor Åkerblom, min första Let’s dancepartner som presenterade mig för Niklas?! Så jag har mycket att tacka Let’s dance för!!” skriver hon nu på bloggen.

FOTO: Eero Hannukainen/TT, Johan Jeppsson/TT

Annons