LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Carin da Silva stöttas av maken Niklas efter svåra smärtorna

25 okt, 2020 
Carin da Silva och Niklas Persson
TV4-profilen Carin da Silva och maken Niklas Persson har varit ett par i många år.
De bor numera i Belgien med sönerna Theo och Max.
Carin brukar vara den som tar hand om barnen, men häromdagen blev det helt andra rutiner.
”Kunde inte ta mig ur sängen”, skriver hon på bloggen.
Annons
Carin da Silvas livsförändring: “Känns märkligt”Brand logo
Carin da Silvas livsförändring: “Känns märkligt”

Carin da Silva, 35, gjorde sig känd för tv-tittarna när hon var en av proffsdansarna i Let’s dance. Hon vann snabbt publikens hjärtan med sin härliga charm och personlighet. Efter tre säsonger slutade hon dansa i programmet och eftersom hon var så omtyckt blev hon kvar på TV4 som hallåa.

Efter det stannade Carin kvar i rampljuset och började jobba med Adam Alsing och Daniel Breitholtz, 42, i programmet AdamLive. Trion fortsatte sedan att jobba ihop när de startade podden Adam och kompani. Ett projekt som hon dock ganska snabbt hoppade av för att istället börja podda med vännen och hemmafixaren Vivi Wallin, 43.

Carin da Silvas familjeliv i Belgien

Carin och Niklas Persson, 41, har nu varit gifta i 11 år och tillsammans har de barnen Theo, 7, och Max, 3. Familjen flyttade ner till Belgien i våras för att Niklas fick ett jobberbjudande där och tanken är att de blir borta i fyra år.

Dock blev inte den första tiden i den nya hemstaden som de hade trott då coronapandemin kom emellan och alla skolor tvingades stänga ner. Carin har därför hela våren behövt hålla i hemundervisning för sönerna, men i maj hävdes restriktionerna och de fick komma tillbaka till skolan.

Annons

Men under sommaren och början av hösten har de äntligen börjat komma in i vardagliga rutiner. Carin är ofta ute och går i skogen med hundarna medans barnen är i skolan. Hon verkar älska det gröna landskapet och det något varmare klimatet än vad vi är vana vid i Sverige.

”Sjukaste nackspärren”

Då Carin är den som har huvudansvaret över sönerna och deras skolgång blev det lite knepigt på fredagsmorgonen. TV4-profilen vaknade nämligen upp med världens nackspärr, men som tur var fanns Niklas på plats.

”Jag vaknade med den sjukaste nackspärren!! Jag var tvungen att ropa på Niklas, som låg i Theos rum, för att få hjälp att komma ur sängen.” skriver hon nu på bloggen.

Carin hade så pass ont att man till och med kunde se hur musklerna runt nacken satte sig i ”kramp-läge”. Men tur i oturen var att maken jobbar hemma den här fredagsmorgonen och han kunde därför snabbt rycka in och köra barnen till skolan.

”Som tur är jobbar Niklas hemifrån idag så han kunde köra barnen till skolan för det hade inte gått.”, tillägger Carin.

FOTO: Eero Hannukainen/TT, Karin Törnblom/TT

Annons