LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Carin da Silva byter karriär efter TV4-avhoppet – blir hundinstruktör

05 jun, 2021 
Carin da Silva
Carin da Silva var en av de främsta dansarna i Let's dance i flera år. Nu var det längesedan vi såg henne i tv-rutan – men vad gör hon idag egentligen?
Nu meddelar hon sitt karriärbyte som hon länge drömt om!
Annons
7 svenska kändisars otippade jobb - innan de blev kändaBrand logo
7 svenska kändisars otippade jobb - innan de blev kända

Carin da Silva, 36, började sin tv-succé som professionell dansare och blev snabbt en välkänd profil för svenska folket. Hon medverkade i Let's dance under några år, men nu är det faktiskt ett tag sedan hon syntes till i programmet.

Istället har hon påbörjat en framgångsrik karriär på sociala medier. Genom blogg och Instagram kan följare få en inblick i hennes vardag med familjen.

Carin da Silva om flytten till Bryssel med familjen

För över ett år sedan flyttade Carin med familj till Belgien och flytten har varit väldigt lyckad. Varför Carin med familj flyttade till Bryssel är för att Carins make Niklas Persson, 41, fick erbjudande om jobb där. Tillsammans har de även barnen Theo, 7, och Max, 3.

Carin är som sagt en stor profil på sociala medier men i ett av Carins blogginlägg beskriver hon att vädret hemma i Bryssel inte varit det bästa. Det har nämligen regnat senast veckorna – vilket Carin har tyckt varit tråkigt.

Annons

”Förra året vid den här tiden hade vi sommar. Den kom i slutet av mars tillsammans med den första lockdown. Det var iof tur att väder var så fint då men det hade ju varit kul med liiiiiiite sol i år också. Det har tydligen inte varit så här dåligt väder i Belgien på 65 år……. Men nu sägs det att värmen ska komma i slutet av veckan. Det tror jag på när jag ser det!!!!”

Carin skrev vidare:

”Det har på riktigt regnat konstant i 3 veckor nu. Tempen har legat runt 12 grader och solen har lyst med sin frånvaro. Någon gång har den kommit fram och då har man fått upp hoppet och sen, lika snabbt, har den försvunnit igen”.

Carin da Silva byter karriär – uppfyller sin stora dröm

Nu skriver Carin vidare att hon istället kommer att uppfylla en stor dröm – och det handlar visst om hundar!

”Jag mår aldrig så bra som när jag är med hundar. Det kanske låter konstigt men jag bara älskar hundar!!!”, skriver Carin och fortsätter:

Annons

”Enda sedan jag var liten har jag klappat varje hund som går förbi, vilket jag fortfarande gör till Niklas fasa.”

Carin da Silva meddelar att hon kommer att utbilda sig till hundinstruktör.

”Jag har alltid velat arbeta med hundar men det har inte varit rätt läge att göra något mer av det….. tills nu. För ett tag sedan anmälde jag mig till en utbildning. En 1 årig utbildning som går ut på att jag kommer lära mig mer om allt som har med hundar (och människor) att göra. Jag ska bli Hundinstruktör!”

FOTO: Eero Hannukainen/TT / Johan Jeppsson/TT

Annons