TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Camilla Läckberg öppnar upp om sin stora besvikelse i livet

03 sep, 2021 
Camilla Läckberg
Camilla Läckberg är aktuell med serien Svenska powerkvinnor, men med alla framgångar har det även kommit motgångar.
Nu berättar hon om vännerna som svikit henne.
– Det är det värsta för mig, säger hon.
Annons
6 saker du vill veta om Camilla Läckbergs superkarriärBrand logo
6 saker du vill veta om Camilla Läckbergs superkarriär

Sveriges deckardrottning Camilla Läckberg, 47, har fullt upp med olika projekt. Hon är aktuell med Box, som är den första delen i en trilogi hon skriver ihop med Henrik Fexeus. Hon är dessutom aktuell med filmen Glaciär tillsammans med skådespelaren Alexander Karim. Och sist men inte minst så är hon skapare och medverkar i serien Svenska powerkvinnor med premiär 7 september.

Det råder ingen tvekan om att hon har många framgångar, men i en intervju med tidningen Amelia berättar hon nu om sorgen när vännerna har svikit henne.

Camilla Läckberg i Svenska powerkvinnor och nyrenoverat hus

Serien Svenska powerkvinnor handlar om fem olika kvinnor som lever helt olika liv. I serien kommer vi får följa Camilla Läckberg själv tillsammans med tv- och radioprofilen Laila Bagge, komikern och tv-personligheten Kristina "Keyyo" Petrushina, influencern Antonija Mandir och läkaren Mouna ”Doktor Mouna” Esmaeilzadeh.

Annons

I ett pressmeddelande från NENT beskrivs serien innehålla allt från ”stressigt småbarnsstök till glammiga galapremiärer”.

Samtidigt har Camilla Läckberg och maken Simon Skölds lyxiga villa nyligen färdigställts. Lyxhuset ligger i Tyresö, strax utanför Stockholm. Den ligger på en udde och är från år 1900 med hela 10 rum och kök på totalt nästan 400 kvadratmeter. Makarna betalade 25 miljoner kronor för huset och nu är totalrenoveringen klar. På sikt ska paret flytta in med familjen.

Camilla visar upp det stora vardagsrummet på Instagram.

Camilla Läckberg om att bli sviken: ”Det värsta för mig”

Camilla berättar nu i en intervju med Amelia om sin största besvikelse i livet. Men även om hur hon hanterar folks reaktioner på hennes inlägg på sociala medier –som ofta väcker reaktioner.

Annons

– Ja, folk blir väldigt upprörda ibland. Jag är mest road av fenomenet, hur jag än vänder mig är det något fel. Min teori är att folk kan relatera till mig. Jag var en vanlig småbarnsmorsa som slog igenom – det gör mig till ett språkrör för andra, vanliga morsor. Folk känner igen sig i mig och därför blir de irriterade när jag säger något de inte håller med om. Det är mest kvinnor som gnäller, men det är också kvinnor som försvarar mig. Den stora massan är otroligt stöttande, min inkorg är full av pepp varje dag, säger hon till tidningen.

Eftersom Camilla har många framgångar får hon frågan om sin största besvikelse.

– Vänner som sviker. Det är det värsta för mig.

FOTO: Fredrik Sandberg/TT / Henrik Montgomery/TT

Annons