TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Därför firade inte Magdalena Graaf systern Hannah Graafs födelsedag

01 sep, 2021 
Mimmi Fouchenette
Magdalena och Hannah Graaf
Magdalena och Hannah Graaf har stått varandra väldigt nära. Men under Hannahs födelsedagsfirande var inte Magdalena på plats.
”En kväll jag kommer bära med mig länge”, skriver Hannah på sin blogg.
Annons
Allt du vill veta om systrarna Graafs succékarriärBrand logo
Allt du vill veta om systrarna Graafs succékarriär

Magdalena Graaf, 45, och Hannah Graaf, 43, är systrarna som slog igenom tillsammans som modeller i ung ålder. Sedan dess har de varit oskiljaktiga, då de båda var en del av popduon Graaf, som släppte hitlåtar som You Got (What I Want) och Give It Up. 2001 splittrades popduon och de började fokusera på egna karriärer, men 2019 gjorde de tv ihop igen – Systrarna Graaf, en reality-serie om systrarnas liv.

Systarna har ofta varit öppna med deras nära relation på sociala medier men tidigare i somras var det många som noterade att syskonen inte syns ihop längre som de brukade.

Hannah firade sin födelsedag utan systern Magdalena på plats

Den 31 augusti fyller Hannah år och i år blev hon firad i förskott redan på lördagen den 28 augusti. Hon har delat flera bilder från festen och skriver på Instagram om hur lyckat allt var.

”I lördags firade jag min födelsedag, några dagar i förskott, med mina vänner. Vänner som jag älskar och är så tacksam i hjärtat att jag får ha i mitt liv”.

Annons

Hennes vänner hade nämligen planerat en fest för Hannah.

”Jag fyller år imorgon (31:a) men blev firad i förskott av dem”, skriver hon på bloggen.

Hon tackar alla sina vänner som var med, men det är en närstående som fattas – hennes syster Magdalena.

”En kväll jag kommer bära med mig länge. Tack Lenita, Jessica, Marre, Ewa, Daniel, Catta, Alicia, Malin, Sofia, Viktoria och Sandra!”

Magdalena Graaf är påväg till Colombia

Anledningen till att Magdalena inte syntes på några bilder från födelsedagsfirandet berodde på att hon inte ens befann sig i Sverige. Hon är på andra sidan jorden och har spelat in den svenska upplagan av The Island med Hollywoodfrun Maria Montazami, 55, skidåkaren Thomas Wassberg, 65, tv-läkaren Mikael ”Soldoktorn” Sandström, 63, och artisten Lisa Ajax, 22. Och väl under Hannahs kalas var Magdalena på ett flyg till Colombia på nya äventyr.

På bloggen skriver Magdalena att hon är i Panama city men väntar på ett flyg till Colombia.

Magdalena Graaf ensam på en restaurang i Panama city.

”Vi syns och hörs i Colombia”

FOTO: Youtube, Hannah Graaf/Instagram

Annons