Calle Schulman bildar familj med nya kärleken Sandhra

Calle Schulman är kär och lycklig med nya flickvännen Sandhra Johnsson. Nu tar paret sitt förhållande till nästa nivå och bildar familj med varandra. – Jag är överlycklig, skriver Sandhra själv på Instagram.

För sex månader sedan meddelade Calle Schulman, 37, att han och exfrun Anitha Schulman, 39, skulle skilja sig. Men bara tre månader senare avslöjade Calle att han träffat kärleken igen, den här gången i investment managern Sandhra Johnsson, 29.

Paret har sedan dess aktivt visat upp sin kärlek till varandra i sina sociala medier. Så sent som för ett par veckor sedan publicerade Sandhra också en intim nakenbild på Calle på sitt Instagramkonto, där han poserade med vitt särade ben.

Nu tar paret också sin relation till nästa steg – och bildar familj. På Instagram har Calle Schulman nu lagt upp en bild på det senaste tillskottet i familjen: En liten svart hund som ska heta Nikki.

“Säg hej till vår nya familjemedlem Nikki!”, skriver han.

Sandhra har också lagt upp en bild där hon ligger och myser med sin och Calles nya valp.

“Myser med min nya kille Nikki. Tack alla ni som har hjälp till med tips och råd. Jag är överlycklig!”, skriver hon.

LÄS OCKSÅ: Anitha Schulmans hälsning till Calle efter skilsmässan

Anitha Schulman har inte heller legat på latsidan efter skilsmässan. Hon är numera tillsammans med journalisten och copywritern Joel Åhlen-Nyström, 28, något som Hänt var först med att avslöja.

LÄS OCKSÅ: Efter separationen – Anitha Schulman om namnbytet

Foto: IBL

Senaste nytt