Efter separationen – Anitha Schulman om namnbytet

i december berättade de om separationen. Två månader senare är det fortfarande oklart om Anitha förblir en "Schulman".

I början av december berättade Anitha, 38, och Calle Schulman, 36, i ett gemensamt Instagram-inlägg att de beslutat sig för att separera efter fem år som gifta.

– Det sker helt utan dramatik. Vi är bästa vänner och kommer fortsätta umgås tillsammans med barnen. Det är tråkigt och sorgligt men vi är säkra på ett det är det bästa alternativet, skrev de då.

LÄS OCKSÅ: Anitha Schulman: ”Det tuffa känslomässigt är barnen”

Sedan separationen har Anitha berättat att paret ännu inte skickat in några skilsmässopapper.

­– Vi får se. Vi har liksom inte skickat in några papper ännu så det kanske inte är definitivt. Antingen så löser vi det eller så gör vi det inte, har hon tidigare berättat i sin podcast ”Lilllördag”.

Hon berättar även att det jobbigaste rent känslomässigt har varit att påbörja varannan-vecka livet med barnen Penny, 5, och Tom Allan, 2. Därför har det varit extra skönt att få chansen att arbeta med dottern under inspelningen av tittarfavoriten ”Mammor”.

– Penny tycker att det är jättekul också. Det är så roligt vet du, man har två barn och de har så olika personligheter. Han vill inte hälsa på folk, och är superblyg, gråter på klassfotot, och Penny är precis tvärt om, ler hon då Hänt möter henne på Elle-galan och tillägger att under kvällens festligheter är barnen med sin pappa.

Relationen mellan de forna makarna fortsätter vara bra, och de har ännu inte beslutats om de i fortsättningen kommer dela mer än bara vårdnaden på barnen.

– Om jag ska behålla namnet Schulman? Jag har inte bestämt mig än, säger hon med ett finurligt leende.

LÄS OCKSÅ: Anitha Schulman om att ex-maken börjat dejta: ”Fan”

Foto: IBL