Nya flickvännens avslöjande nakenbild med Calle Schulman

Efter skilsmässan har varken Calle eller Anitha Schulman gjort någon hemlighet av att de hittat kärleken på varsitt håll på nytt. Nu visar Calle Schulmans nya flickvän Sandhra dessutom upp honom spritt språngande naken på Instagram.

Det var i december förra året som Calle Schulman, 36, och Anitha Schulman, 38, meddelade att de skulle skilja sig efter fem år som gifta. Men det dröjde inte speciellt länge innan ex-makarna hade hittat kärleken på nytt.

Redan i början av 2017 hettade det nämligen till mellan Calle och investment managern Sandhra Johnsson, 29 och i början av mars bekräftade medieprofilen att han inte längre var singel. Kort därefter gick också Anitha ut med att hon blivit tillsammans med journalisten och copywritern Joel Åhlen-Nyström, 28, något som Hänt var först med att avslöja.

LÄS OCKSÅ: Anitha Schulmans hälsning till Calle efter skilsmässan

Men nu tar Calle och Sandhra sitt förhållande steget längre. På Instagram har medieprofilens nya flickvännen nämligen redan börjat lägga upp nakenbilder på Calle. På hennes senaste bild poserar nämligen medieprofilen spritt språngande naken, med vitt särade ben, i soffan medan Sandhra håller sin hand med nymålade naglar framför hans intimare delar.

“Kan inte sluta titta på mina nya chrome-naglar”, skriver hon på Instagram.

Bilden har gillats nästan 1000 gånger och fått massvis av kommentarer från följare som både skrattar – och blir lite äcklade.

“Amen sluuuuuuuta, såååå äckligt“, skriver en.

“Klockren ! Ni är så fina!”, skriver en annan.

“Sådärja!”, skriver krögaren och radioprofilen  Anders Timell, 52.

LÄS OCKSÅ: Efter separationen – Anitha Schulman om namnbytet