Anitha Schulmans hälsning till Calle efter skilsmässan

Anitha och Calle Schulman har lämnat in sin skilsmässoansökan. För Hänt berättar Anitha om beslutet – och skickar en hälsning.

Det omskrivna kändisparet Calle, 36, och Anitha Schulman, 38, som i december meddelade via sina Instagramkonton att de skulle separera, har nu lämnat in en formell skilsmässoansökan till Stockholms tingsrätt.

– Jag och Anitha har gemensamt lugnt och stilla bestämt oss för att separera. Det sker helt utan dramatik, skrev Calle.

Nu har de alltså gått vidare och i ansökan vill de att domstolen ska meddela sitt beslut efter viss betänketid, men de vill ha gemensam vårdnad om barnen Penny, 5, och Tom Allan, 2.

– Jag har inte så mycket att säga, det är ett ömsesidigt beslut som är bra för oss båda, säger Anitha, 38, om skilsmässoansökan till Hänt.

LÄS OCKSÅ: Efter separationen – Anitha Schulman om namnbytet

I januari berättade hon i sin podcast ”Lillelördag” om sina känslor inför att den blivande exmaken redan hade börjat dejta innan de ens skickat in sin skilsmässoansökan:

– Jag fick veta att min man redan har börjat vara ute på dejtingsajter. Länge var jag rätt sur för det här, jag tänkte bara ”Fan!”. Det har bara gått tre månader sedan vi tog det här beslutet att skiljas. Det har gått mindre än ett kvartal liksom!

calle-schulman-anita-schulman-skiljer-sig-utvald

Calle och Anitha träffades 2009 och gifte sig tre år senare.

Nu skrivs nästa kapitel i denna historia.

I början av januari lade Calle Schulman ut en bild på Instagram där det framgick att han fått bokkontrakt. Nu har Hänt fått uppgifter om att boken ska handla om just skilsmässan.

– Det är en bok om separationen, men hans omgivning är tveksam till att han ska göra det, berättar en källa som vill vara anonym.

LÄS OCKSÅ: Anitha Schulman är inte säker på en skilsmässan: ”Vi får se”

– Besvikelsen över att en relation tar slut går över, en bok finns kvar, säger samma källa.

När Hänt når Anitha avböjer hon att kommentera uppgifterna om boken:

– Jag önskar honom bara lycka till med vad han nu åtar sig, säger hon.

Att skriva om sin familj är annars legio i familjen Schulman. Brodern Alex har skrivit en kärleksfull bok om sin pappa Allan, en om sin fru Amanda och senast om sin alkoholiserade mamma Lisette.

– Jag skriver en bok. Men inte om separationen, låter Calle hälsa via mail.

Exparet träffades 2009 via gemensamma vänner och gifte sig 2011.

FOTO: Ibl

SENASTE NYTT!