Anitha Schulman är inte säker på en skilsmässan: "Vi får se"

Beskedet om skilsmässa mellan medieparet Calle och Anitha Schulman slog ned som en bomb i fredags eftermiddag. Men det verkar svänga fort för Schulmans, nu avslöjar Anitha i sin podd att skilsmässan inte alls är definitiv.

Det var i slutet av förra veckan som Anitha Schulman, 38, och Calle Schulman, 36, la upp en text på sina olika Instagramkonton som berättade att paret hade bestämt sig för att gå skilda vägar. De sa att de fortfarande är bästa vänner men säkra på att det är det bästa alternativet för dem att separera.

LÄS OCKSÅ: Calle och Anitha Schulman går i parterapi

I gårdagens avsnitt av Anithas podd “Lillelördag” berättar hon om skilsmässan och att de ännu inte har lämnat in skilsmässopapperna:

– Det är ju såklart inget kul med det, det är ju ingenting man önskar när man säger ja till en person inför denna församling, säger Anitha och fortsätter:

– Men vi får se! Vi har liksom inte skickat in några papper ännu så de kanske inte är definitivt, säger Anitha.

Tidigare har de varit öppna med att de har gått i terapi för att lösa sina problem, som de båda ville. Men det ledde till att de tog beslutet om att gå skilda vägar. Dock har Anitha inte gett upp hoppet än då hon säger i podden att de bara behöver distansera sig lite.

– Antingen så löser vi det, eller så gör vi det inte.

Paret har fortfarande en väldigt god relation, de ses och umgås en del. Anitha berättar att hon kommer att fira Calles födelsedag med honom som förfaller nu på söndag.

LÄS OCKSÅ: Anitha Schulman: ”Det tuffa känslomässigt är barnen”

Foto: IBL