LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1
Festis marknadsföring banner

Brevskrivarens ord om Backis och Evelinas relation – nu avslöjar hon

01 dec, 2022 
Cathrin Hjalmarsson och Mikael ”Backis” Backstulid
Mikael ”Backis" Backstulid fann sin stora kärlek i Bonde söker fru.
Det var ingen mindre än Evelina som fångade hans hjärta.
Nu berättar brevskrivaren Cathrin att hon såg det komma – väldigt tidigt.
Annons
Jon-Kristas svar efter kritiken mot renmärkningen i Bonde söker fruBrand logo
Jon-Kristas svar efter kritiken mot renmärkningen i Bonde söker fru

Skogsbonden Mikael ”Backis” Backstulid fångade flera brevskrivares hjärtan under sin medverkan i fjolårets Bonde söker fru. Men den som fick Backis på fall var ingen mindre än Evelina.

När Hänt når Cathrin idag så har hon landat i äventyret som hon varit med om – och med facit i hand så kunde hon se kemin mellan Backis och Evelina redan på gården.

– Men när jag landade i allting så har jag också insett att det var nog meningen att det skulle bli Backis och Evelina. Jag kunde ju se det redan då att det fanns en viss dragning mellan dem. Och när jag tänker tillbaka på tiden så bara bekräftar det hur jag kände då och att det var så det skulle bli, säger Cathrin till Hänt.

Cathrin om märkliga händelsen efter programmet

Brevskrivarna som spenderade sommaren på Backis gård kom trots konkurrensen nära varandra och än idag är Cathrin och Evelina vänner.

Annons

Men i en intervju med Hänt berättar hon om ett telefonsamtal som ägde rum kort efter att programmet hade sänts på tv som kändes lite konstigt. Hon pratade nämligen videosamtal med det nyförälskade paret Evelina och Backis – samma kille som hon bara för några månader också dejtade.

– Det gjorde vi ganska snabbt efter att det hade visats på tv och då kändes det lite konstigt, men då hade jag inte heller sett dem båda två sedan inspelningen så det blev en speciell känsla. Men man kände att de va rätt för varandra, säger Cathrin.

Så ser Cathrins kärleksliv ut idag – efter tiden i Bonde söker fru

Men hur har det gått för Cathrin med kärleken då undrar man ju? Hon sökte ju trots allt till Bonde söker fru med en dröm att hitta den rätta.

Dessvärre har drömmen ännu inte gått i uppfyllelse – men visst har hon dejtat lite!

– Jag har försökt att dejta lite, men tyvärr så har jag inte hittat han med stort h än, säger hon samtidigt som hon poängterar att hon inte aktivt letar efter kärleken.

FOTO: TV4

Annons