TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Brad Pitts oro efter dottern Shilos plötsliga namnbyte

13 feb, 2021 
AvErika Svensson
Brad Pitt
Vårdnadstvisten mellan Brad Pitt och Angelina Jolie fortsätter.
Nu ställer dottern Shilohs plötsliga namnbyte till det för Brad.
Annons
16 Hollywoodkändisar som är lika som bärBrand logo
16 Hollywoodkändisar som är lika som bär

Över fyra år har gått sedan ett av Hollywood-historiens mest omtalade och ikoniska par begärde skilsmässa, och ”Brangelina” var ett minne blott. Sedan dess har Angelina Jolie, 45, ensam tagit hand om de sex barnen Maddox, 19, Pax, 17, Zahara, 16, Shiloh, 14, och tvillingarna Vivienne och Knox, 12. Brad Pitt, 57, har däremot gjort vad han kunnat för att få både vårdnad och besöksrätt, men Angie har hela tiden haft övertaget. Förra året rapporterades det att stackars Brad inte hade fått träffa sina äldsta barn på hela fyra år!

Brad Pitt har gått i terapi

Trots att de äldsta barnen har vänt honom ryggen har Brad Pitt under de senaste två åren sakta men säkert byggt upp en relation med minstingarna Shiloh, Vivienne och Knox igen.

– Det har tagit lång tid för dem med mycket familjeterapi att komma hit. De yngre barnen åker fram och tillbaka mellan husen och Brad älskar att tillbringa så mycket tid som möjligt med dem. Han verkar mycket lyckligare, sa en källa i tidningen People vid tillfället.

Annons

”Slag under bältet”

Men nu har Brad Pitt åkt på ännu ett bakslag. Även Shiloh verkar vilja bli kvitt sin pappa, då hon enligt OK! Magazine har tagit bort efternamnet ”Pitt” från sina sociala medier-konton.

– Det är ett stort slag i ansiktet för Brad och ett tecken på att han kan vara på väg att förlora Shiloh till Angelina. Även om Shiloh säkert inte menade något illa är det ett slag under bältet för honom, säger en källa till tidningen och tillägger:

– Han lever och andas för barnen. Familjen betyder allt för honom. Det här lär göra riktigt ont.

Brad Pitt och Angelina Jolie träffades när de spelade mot varandra i filmen ”Mr. and Mrs. Smith” 2004, när Brad fortfarande var gift med Jennifer Aniston, 52.

Brad Pitt kopplades ihop med Jennifer Aniston – dejtade tysk modell

Just Brad och Jennifer har kopplats ihop med varandra det senaste året. Ryktena tog fart efter att de synts tillsammans på Bafta-galan. Det har till och med spekulerats om att de ska adoptera barn ihop.

Det slog Brad dock håll på när han en tid senare syntes ihop tillsammans med nya flickvännen, tillika den tyska fotomodellen Nicole Poturalski, 27. Men förhållandet blev inte långvarigt och i oktober kom uppgifter om att de valt att gå skilda vägar.

– De hade ett kortvarigt förhållande som aldrig var särskilt seriöst, säger en källa till Us Weekly.

FOTO: TT

Annons