Brad Pitt och Nicole Poturalski har gjort slut

Nicole Poturalski och Brad Pitt.

TT
Filmstjärnan Brad Pitt är singel igen.
Det skriver bland annat Us Weekly.

Brad Pitts kärleksliv är en aldrig sinande källa för spekulationer. I somras blev det känt att 56-åringen börjat dejta den tyska fotomodellen Nicole Poturalski, 27. De såg bland annat på en flygplats i Paris tillsammans och ska senare ha tagit sig till Brad Pitts slott i södra Frankrike.

Innan ryktena om deras romans satte fart pratades det om att Brad Pitt och den gamla flamman Jennifer Aniston hittat tillbaka till varandra. De var ju en gång i tiden världens kändaste par när de började träffas i slutet av 1990-talet.

Kärleksryktena om Brad Pitt och Jennifer Aniston

Jennifer och Brad gifte sig två år efter att de träffades och bröt till sist upp 2005.

Under tiden som skilsmässan behandlades började det spridas rykten om att Brad Pitt och Angelina Jolie träffades i hemlighet, och att en romans hade uppstått under inspelningen av filmen Mr. and Mrs. Smith. Det visade sig också stämma. Brangelina, som de kom att kallas, har berättat i intervjuer att de blev kära i varandra under inspelningen, men att ingen otrohet ägde rum då.

Även den kärlekshistorien tog slut, och 2016 lämnade Angelina Jolie in en ansökan om skilsmässa och en vårdnadstvist om fem av deras sex barn inleddes: Pax, Zahara, Shiloh, och tvillingarna Knox och Vivienne, (sonen Maddox har hunnit bli myndig och omfattades inte av det juridiska bråket).

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

I början träffades Brad Bitt och Jennifer Aniston på SAG-galan. De fångades också på bild där de såg mer än bekväma ut i varandras sällskap. Efter det satte alltså ryktena om att de börjat dejta igen igång.

Bafta-galan ett tag senare verkade det som att Brad Pitt tröttnat på spekulationerna och dementerade det hela genom sin Once upon a time in... Hollywood-kollega Margot Robbie.

Honey Boo Boos förvandling efter viktraset

Han börjar med att säga: ”Hej Storbritannien. Hörde att du precis blev singel, välkommen till klubben. Önskar dig allt gott i och med separationsavtalet”, sa hon uppe på scenen.

”Var aldrig särskilt seriöst”

Så ingen tur för Brad Pitt där alltså. Och nu har det tagit slut med den nya flörten Nicole Poturalski.

– De hade ett kortvarigt förhållande som aldrig var särskilt seriöst, säger en källa till Us Weekly.

Samma källa berättar att relationen har varit slut sedan en tid tillbaka.

Läs också: Brad Pitt och Jennifer Aniston samarbetar igen