BreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreaking
LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Bonde söker fru–Petra och Sebastian Liljeblad har fått sitt andra barn

18 nov, 2021 
Johanna Alm
Sebastian & Petra Liljeblad
Sebastian Liljeblad och Petra LIljeblad har fått sitt andra barn.
Nu berättar de om den stora bebislyckan.
”Jag är så tacksam”, skriver Sebastian.
Annons
Fem bönder från "Bonde söker fru" vi aldrig glömmerBrand logo
Fem bönder från "Bonde söker fru" vi aldrig glömmer

Sebastian Liljeblad och Petra Liljeblad träffades i Bonde söker fru 2014 och har hållit ihop sedan dess. Redan när Sebastian läste Petras brev förstod han att hon var kvinnan han ville leva med, och visst var det så.

För fyra år sedan tog de det stora steget att bli äkta makar och sommaren därefter avslöjade de den glada nyheten att de väntade sitt första barn. December 2018 kom sedan deras första dotter, och nu har paret fått sitt andra barn!

Petra Liljeblads tuffa kamp mot illamåendet i graviditeten

Under Petras första graviditet drabbades hon av det ovanliga tillståndet hyperemesis, vilket innebär att hon led av extremt illamående. I Petras fall var illamåendet så starkt att hon inte kunde arbeta.

– Jag har haft en ganska jobbig graviditet fram till vecka 23-24 där någonstans. Jag har typ varit en patient här hemma. Sebastian har tagit hand om mig. Jag har inte gjort mer än att kräkas, har Petra tidigare sagt, något som även Expressen skrivit om.

Annons

Även Sebastian tyckte att situationen var jobbig eftersom han inte kunde hjälpa sin fru när hon mådde som sämst.

– Det har varit jättejobbigt att stå vid sidan av, att se sin fru må så dåligt. Man känner sig maktlös, sa Sebastian när programledaren Linda Lindorff hälsade på i Bonde söker fru special – Vad hände sedan? på TV4.

Men i december kom alltså deras efterlängtade dotter som nu är drygt fyra år gammal.

Sebastian och Petra har fått sitt andra barn – avslöjar namnvalet

Under torsdagskvällen kom beskedet att deras andra dotter kommit till världen.

På Sebastians Instagram delar han nu med sig av familjelyckan och avslöjar även dotterns namn.

”Igår kom äntligen Vilma till världen. Tack älskade Petra Liljeblad för att du krigat dig igenom ytterligare en alldeles för jobbig graviditet, jag är så tacksam och stolt över dig att du tagit dig igenom detta på ett så starkt sätt. Nu blir det bebismys tillsammans med en stolt storasyster Lovisa som har varit tvärsäker på att det varit en flicka hela tiden och att hon ska heta Vilma.”

FOTO: Sebastian Liljedal/Instagram,

Annons