LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Sanningen om Bonde-Susannas ovanliga namnval till nyfödda dottern

25 jul, 2023 
Frida Eklöf
Susanna Karlsson och Hannes Haraldsson
Bonde söker fru-paret Susanna Karlsson och Hannes Haraldsson har fått sitt andra barn.
Nu avslöjar de vad nyfödde dottern ska heta och sanningen bakom det ovanliga namnet.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Bonde-Matthew tackar för sig - nu lämnar han SverigeBrand logo
Bonde-Matthew tackar för sig - nu lämnar han Sverige

Susanna Karlsson, 32, medverkade i Bonde söker fru 2018 där hon träffade fästmannen Hannes Haraldsson, 31. Turturduvorna fattade snabbt tycke för varandra och kärleken har minst sagt sprudlat mellan dem sedan de medverkade i programmet.

Susanna Karlsson och Hannes Haraldsson har fått sitt andra barn

2021 föddes deras gemensamma son Tor, och bara några månader efter hans födsel meddelade Susanna och Hannes att de förlovat sig. Men än har det inte blivit något bröllop, det kom nämligen något annat där emellan.

”Så skönt att få berätta för er. Vi ska bli 4 i juli”, skrev Susanna då på Instagram.

Det har varit en tuff och lång graviditet för Susannas del, men efter att ha gått över tiden i sju dagar har paret äntligen kunnat välkomnat sitt andra barn till världen, en liten dotter.

Det var under tisdagen som Susanna delade en video på Instagram-story där hon håller den nyfödda dottern i famnen.

”25/7”, skriver hon.

Sanningen om Bonde-Susannas ovanliga namnval till nyfödda dottern

Redan innan dottern föddes avslöjade både Susanna och Hannes vad dottern skulle få för namn. De har nämligen konsekvent under graviditetens gång valt att kalla bebisen i magen för ”Y”.

Annons

”Vi lämnade Tor hos mormor och åker mot Västervik! Vi ska till MVC och kolla hur Ylva har det i magen. Sen ska vi väl hinna med lite annat ”när man ändå är i stan” grejer.” skrev Hannes på sin Instagram

Det verkar onekligen som att paret har bestämt sig för att dottern ska få namnet Ylva.

I en tidigare intervju med Hänt har Susanna tidigare berättat vilka namn hon kan tänka sig om paret kommer att få fler barn i framtiden.

– Namnet är faktiskt spikat, men några som jag tycker är fina – som jag kan tänka mig om vi skulle få ännu fler barn – är Nils, Maja, Björn och Ylva, sade hon då.

Enligt en undersökning som Statistikmyndigheten SCB gjorde under 2022 har 7600 kvinnor Ylva som tilltalsnamn, och snittåldern på de som har namnet är 50.1 år.

Ylva var med andra ord ett vanligare namn förr, under 2022 var det endast 65 stycken nyfödda flickor som fick det som tilltalsnamn.

Hänt har sökt Hannes Haraldsson för en kommentar.

FOTO: Youtube

Annons