LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Susanna Karlsson om inställda bröllopet: ”Hannes drog i bromsen”

17 feb, 2023 
AvOla Lagerström
Susanna Karlsson
Bonde söker fru-paret väntar smått.
Susanna Karlsson, 32, är gravid!
För Hänt berättar tv-profilen om sitt traumatiska sjukhusbesök och det framtida bröllopet.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Därför umgås inte Backis och Evelina lika mycket med Susanna och HannesBrand logo
Därför umgås inte Backis och Evelina lika mycket med Susanna och Hannes

Hur står det till världens bästa Susanna?

– Jag är lite trött efter en körig revyperiod, annars står det bra till!

Sommaren 2018 var du med i Bonde söker fru – och fick hugg i form av snickaren Hannes, 32. Vad har hänt i ditt liv sedan dess?

– Vi förlovade oss året efter i kohagen. Vi gifte oss aldrig men fick Tor 2021. Nu ska vi förhoppningsvis, om allting går som det ska, få en bebis i sommar. Det finns ett planerat datum, men jag försöker inte bry mig om datum så mycket, men i slutet av juli är det tänkt.

det här är Susanna Karlsson

Namn: Susanna Karlsson.

Ålder: 32.

Stjärntecken: Jungfru.

Familj: Fästmannen Hannes Haraldsson, 32, sonen Tor, 1,5, hunden Indie.

Bor: Arbetarvilla från 40-talet i Valdemarsvik.

Det bästa med mig är att jag: Kan slappna av när jag verkligen måste och kroppen behöver det.

Det sämsta med mig är att jag: Har lätt att bli irriterad och tror att jag gör saker bäst själv.

Äter gärna: Semlor.

Dricker gärna: Kaffe.

Kändismerit: Intervjuat en del kändisar i lokalradion, bland annat sångaren i Lasse Stefanz, Lili & Susie och han som köpt vingar för pengarna…

Annons

Blir det en flicka eller pojke?

– Det vet jag inte ännu. Det skulle vara väldigt kul att få en flicka när man har en pojke, men jag har ställt in mig på att det blir en pojke eftersom det är det vi har innan, liksom.

Gravida Bonde-Susanna Karlsson om namnvalet till bebisen

Vilka namn är på tapeten?

– Namnet är faktiskt spikat, men några som jag tycker är fina – som jag kan tänka mig om vi skulle få ännu fler barn – är Nils, Maja, Björn och Ylva.

Varför passar Hannes och du så bra ihop?

– Ja, du… Vi passar väl bra ihop. Sedan har jag på många sätt, under åren, märkt att vi INTE passar ihop. Man får försöka kompromissa lite. Vi kompletterar varandra bra, liksom. Vi får saker gjorda på ett bra sätt. För det mesta lyckas vi.

I vilken situation misstänker du att Hannes egentligen är en apa?

– Bajsar apor länge?

Helt klart!

– Hannes kan lätt och ledigt sitta på toaletten i en och en halv, två timmar! Sedan vet jag inte om apor bajsar mycket, men Hannes kan ha väldigt mycket avföring. Jag har köpt en sådan där ”bajsspray” som ska dölja lukt. Man sprayar innan man sätter sig på toaletten. Sedan lägger sig sprayen som en fet hinna på vattnet. När man bajsar så lägger sig bajset under. Då blir det liksom ingen odör. Inte när jag bajsar, men när Hannes… Det luktar i alla fall! ”Hur bär du dig åt?”, frågar jag då. Förklaringen är att Hannes bajs går ÖVER vattenytan.

Annons

Som ett isberg?

– Ja, precis! Kan du förstå hur mycket bajs det är? Det är som en koblaja. Kanske två! Det är helt sanslöst.

Äter Hannes väldigt mycket mat?

– Nej, men han bajsar väldigt sällan. Han har inte normala morgonrutiner. Det är ungefär som att han samlar på sig hela dagen. Sedan, på kvällen…

Därför har Susanna Karlsson och Hannes Haraldsson inte gift sig än

Vem av dina grannar inspireras du av?

– Det är inte så många att välja på. Farmor dog innan jul. Hon är borta nu. Hon var väl ingen jätteinspiration, men ändå… Några som bor lite längre bort, som jag ändå kallar för grannar, är Caroline och Fredrik. Caroline har alltid inspirerat mig. Hon är allmänt duktig på att ”leva ett gött liv”. Hon jobbar mycket, men unnar sig ibland att åka iväg. Hon och hennes man tar hand om varandra på ett jättefint sätt.

Säg tre saker du hoppas få vara med om – innan du fyller 40!

– Först och främst nalkas nog en större husrenovering. Sedan hoppas jag kanske att jag får vara med om en tredje födsel. Det vore kanske kul. Ett giftermål vore också trevligt att få till innan man fyller 40. Hannes friade 2019. Planen var att vi skulle gifta oss nu i sommar, men det var faktiskt Hannes som drog i bromsen och tyckte att det kanske inte vore toppen att göra det när jag är höggravid.

Slutligen Bonde-Susanna, vad skulle du välja: limma fast Soldoktorn på grannens hustak, upptäcka att Hannes är en sol-och-vårare eller åka fem varv runt solen i en rymdkapsel – utan solkräm?

– (Skratt). Det är klart att jag limmar fast Soldoktorn. Det låter enklast. Dessutom verkar han ju gilla solen, så jag får väl göra det nu i sommar!

FOTO: Privat

Annons