LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Det ska Bonde-Susanna och Hannes bebis heta – här avslöjar han namnet

20 jul, 2023 
Johanna Talamo
Showbonden om bebisnamnet
När Susanna Karlsson medverkade i Bonde söker fru fann hon kärleken hos brevskrivaren Hannes Haraldsson.
Inom kort kommer paret att välkomna sitt andra barn till världen – och nu avslöjar Harald barnets namn.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Avslöjandet om bebisens kön – Peg Parnevik om att bli mosterBrand logo
Avslöjandet om bebisens kön – Peg Parnevik om att bli moster

Susanna Karlsson, 32 medverkade i Bonde söker fru 2018 där hon träffade fästmannen Hannes Haraldsson, 31. Tillsammans har de sonen Tor och väntar även sitt andra barn som de inom kort kommer att välkomna till världen.

Efter deras medverkan i dejtingprogrammet så har lyckan och kärleken bara växt sig starkare för paret, sonen föddes 2021 och några månader senare gick de ut med sin förlovning. Bröllopet var planerat att bli av nu i sommar men paret valde att skjuta på bröllopsplanerna med tanke på att Susanna för tillfället är höggravid.

Susanna Karlssons mående under graviditeten

På Instagram kan man ta del av glimtar ur parets familjeliv tillsammans och i januari gick de ut med att Susanna väntade deras andra barn.

”Så skönt att få berätta för er. Vi ska bli 4 i juli”, skrev Susanna då på Instagram.

I våras gick Susanna sedan ut med att det var en flicka som paret väntar och delade även detta i ett inlägg på sin Instagram. Men graviditeten har inte varit helt lätt för Susanna som har tampats med illamående och problem med bihålorna.

Annons

På sin Instagram-story har hon tidigare beskrivit sitt ihärdiga illamående och senare om problem med igentäppta bihålor. I en av sina Instagram-storys lade hon upp en video på sig själv där hon visar hur hon sitter lutad över en kastrull med varmt vatten i.

”Spaandet fortsätter i hopp om att förebygga bihåleinflammation”, skrev Susanna då.

Bonde söker fru-paret om valet av bebisnamn

Nu stundar en efterlängtad förlossning för Bonde söker fru-paret och i en tidigare intervju med Hänt berättar Susanna vilka namn som kan tänka sig om paret kommer att få barn igen i framtiden.

– Namnet är faktiskt spikat, men några som jag tycker är fina – som jag kan tänka mig om vi skulle få ännu fler barn – är Nils, Maja, Björn och Ylva, sade hon då.

Annons

Men nu går fästmannen Hannes ut med det kommande knytets namn i ett inlägg på sin Instagram och det visar sig att det landade i en av Susannas favoriter.

”Vi lämnade Tor hos mormor och åker mot Västervik! Vi ska till MVC och kolla hur Ylva har de i magen. Sen ska vi väl hinna med lite annat ”när man ändå är i stan” grejer.” skriver Hannes på sin Instagram.

På Susannas Instagram delar hon dessutom med sig av den senaste händelsen i gravidresan – nämligen det sista besöket på mödravårdscentralen. Förlossningen är beräknad till tisdag nästa vecka och vi kan inget annat än att önska henne och fästmannen stort lycka till!

”Sista besöket på MVC idag. Idag följde Hannes med sista besöket på mvc för de vanliga kontrollerna, och lilla Y hade kommit ännu lite längre ner med huvudet fast ändå lite ruckbar. Vi bokade nu en tid för kontroll på förlossningen på tisdag nästa vecka, att den här graviditeten ska ta slut känns helt sjukt. Väl hemma tog jag en lång nap och sen städade ja hela bilen och bättan och Tor har lekt massor”, skriver Susanna på sin Instagram

FOTO: Patrik Österberg/TT/Instagram

Annons