LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Bonde-Susanna Karlssons sjukdomsbesked – mitt under graviditeten

05 jul, 2023 
Frida Eklöf
Bonde-Susanna Karlsson
Bonde-Susanna Karlsson och fästmannen Hannes Haraldsson väntar sitt andra barn.
Men det är inte guld och gröna skogar under graviditeten då Susanna har drabbats av problem med bihålorna.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Bonde-Susanna Karlsson och Hannes Haraldssons kärlekssagaBrand logo
Bonde-Susanna Karlsson och Hannes Haraldssons kärlekssaga

Susanna Karlsson, 32, slog igenom med buller och bång i tv-rutan när hon sökte efter kärleken i programmet Bonde söker fru år 2018. Och visst fann hon kärleken i nuvarande fästmannen Hannes Haraldsson, 31.

Åren har gått och de har hunnit med mycket under tiden. Paret har fått tvååriga sonen Tor ihop, och nu är de i väntandes tider igen med deras andra barn.

Bonde-Susannas kamp med hälsan under graviditeten

”Så skönt att få berätta för er. Vi ska bli 4 i juli”, skrev Susanna då i ett inlägg på Instagram.

Det är inte långt kvar tills lillasystern ska göra sin entré. Men det har inte varit guld och gröna skogar för Susanna under graviditeten. Hon har nämligen drabbats av en envis förkylning som nu har satt sig på bihålorna.

Det är på Instagram som Susanna har berättat för följarna att hon har fått problem med igentäppta bihålor. I en story lägger hon upp en video på sig själv där hon sitter lutad över en kastrull med varmt vatten i.

”Spaandet fortsätter i hopp om att förebygga bihåleinflammation”, skriver Susanna.

Bonde-Susanna testar olika huskurer för att underlätta bihålorna.

Vi hoppas att Susanna snart blir bättre och att hon får hjälp med de envisa bihålorna!

Bonde-Susannas tillökning i huset: ”Många av er kanske inte hängt med”

Men det är inte bara i familjen som Susanna och Hannes får tillökning. Nyligen flyttade nämligen Susannas syster Elisabeth Karlsson, eller ”Bättan” som hon också kallas, in i deras hus på gården.

Annons

”Och hallå! Min syster har flyttat in hos oss nu! Vet att många av er kanske inte hängt med i den svängen, men jag kan dra en kort sammanfattning”, inleder Susana i ett inlägg på Instagram och fortsätter:

”En stor hemlängtan började gro tills hon slutligen tog beslutet att flytta hem. Nu är hon sugen på att testa på att frilansa som maskör men hon har en miljon andra idéer drömmar också och under tiden som hon listar ut vart hon slutligen vill bo (förhoppningsvis närmare än Malmö) så bor hon alltså här hos oss på övervåningen”.

Systerns flytt är så klart något som Susanna är otroligt glad över, och det verkar även som att hon får mycket hjälp i form av avlastning.

”Det är inte bara väldans jäkla kul att ha bättan här utan hon avlastar mig så himla mycket också med Tor, under graviditet, matar djur osv.”, har Susanna skrivit på Instagram.

FOTO: INSTAGRAM, YOUTUBE

Annons