Bonde-Susanna Karlssons syster flyttar in i huset med Hannes Haraldsson

Bonde Susanna och Hannes

I Bonde söker fru 2018 fick vi lära känna Susanna Karlsson.
Nyligen bekräftade hon att hon och kärleken Hannes Haraldsson ska flytta.
Nu berättar hon att även hennes syster Elisabeth ska flytta in!
Bonde Klas-Erik om Linda Lindorff: "Glädjespridare"
0:23

Efter reklamen: Bonde Klas-Erik om Linda Lindorff: "Glädjespridare"

(0:23)

Slå på ljud

Susanna Karlsson, 32, lärde vi känna när hon intog tv-rutan i Bonde söker fru år 2018. Där fann hon sin nuvarande fästman Hannes Haraldsson, 31, som hon varit förlovad med sedan 2019.

Susanna och Hannes har sonen Tor ihop som snart fyller två år, och nyligen kunde Susanna dessutom avslöja att hon är gravid med sitt andra barn, som förväntas komma i juli senare i år.

Inte nog med det gick Susanna nyligen ut med att familjen tillsammans ska flytta, och hennes syster ska följa med!

Bonde-Susanna Karlsson om att systern flyttar in

Det är systern Elisabeth Karlsson, eller ”Bättan”, som kommer flytta in i huset tillsammans med Susanna och Hannes.

På Instagram avslöjar Susanna nyheten:

”Min syster har flyttat hit! I tre år nu så har bättan kommit hit till oss under en längre period på sommaren! Men i år är det annorlunda, hon kommer nämligen inte åka hem!”, skriver hon och fortsätter:

”Hon kommer till en början (som vi inte vet hur länge) bo här med oss i huset, för att påbörja hennes nya fas i livet i Östergötland igen som frilansande maskör bland annat! Är så megataggad på att få ha min syster såhär nära igen!”

ANNONS: Drömmer du om storvinsten? Ta chansen att bli en vinnare. Upptäck mer här (länk till Postkodlotteriet). Åldersgräns 18 år. Stödlinjen.se

Bonde-Susanna om systern Elisabeth: ”Kommer bli osams”

Susanna förklarar att Elisabeth tidigare bott i både Malmö och i Stockholm, men att hon nu är otroligt glad över att hon kommer bo hemma hos henne.

”Det är inte bara väldans jäkla kul att ha bättan här utan hon avlastar mig så himla mycket också med Tor, under graviditet, matar djur osv.”, skriver hon och fortsätter:

”Kanske att vi kommer bli osams någon gång (som systrar blir) men det är inget jag är orolig över, det löser vi! Välkommen hem Bättan!”

FOTO: TV4

FRÅN FÖRSTASIDAN