Bonde-Susanna Karlssons oro under graviditeten – efter tuffa kampen

Bonde-Susanna

Bonde söker fru-Susanna Karlsson är gravid – men hon kan inte riktigt släppa en viss oro.
”Blir allt mer orolig för varje dag”, skriver tv-profilen på Instagram.

Susanna Karlsson, 29, och fästmannen Hannes Haraldsson, 28, fann varandra i Bonde söker fru 2018.

Sedan dess har paret gått fort framåt och de har både hunnit flytta ihop och förlova sig.

Trots att Susanna besvarade frieret med ett rungande ja har bröllopet dock fått vänta. På grund av coronapandemin har de tvingats skjuta upp kärleksfesten, som till en början var tänkt att äga rum under förra året.

Men i februari kom Susanna och Hannes med ett glatt besked som kanske ändå stal fokuset från det inställda bröllopet: nämligen att de väntar sitt första barn. Vägen dit har inte varit spikrak. Susanna har berättat på Instagram att hon efter ett besök hos gynekologen fått konstaterat att hon lider av diagnosen pocs. Trots att hon hade många ägg var de väldigt små, vilket försämrar chansen till en graviditet.

Drabbades av missfall

Susanna Karlsson har även drabbats av missfall. På Instagram har Bonde söker fru-profilen berättat om det tragiska beskedet.

”Äntligen fick vi skörda, slappna av. Ladda ner app och läsa om bäbisen och hur den utvecklades i magen. Berätta i smyg för noga utvalda vänner och kollegor, som Revygänget eftersom vi just då spelade revy. Men magen då? När ska den börja synas? V11 kom och ingen direkt antydan till nån liten bula ens..”

”Men å andra sidan är det så otroligt individuellt ju! Vi såg så mycket fram emot v12 och att äntligen få komma på det första ultraljudet för att se vad som växte i magen. Men det var just det,Det fanns nått i magen men det växte inte längre. ”

LÄS MER: Lena PH:s oro för familjen efter ofattbara händelsen

Oron under graviditeten

Idag är Susanna gravid i vecka 18. Trots att hon nu är en bra bit in i graviditeten kan hon inte riktigt släppa oron över att något kan gå fel.

”V18 är snart slut och imorgon blir det v19! Och alltså en vecka närmare nästa ultraljud. Och det är det som jag går och väntar på nu. Blir allt mer orolig för varje dag inför UL, ena sekunden tror jag mig känna rörelse där inne och andra tror jag att den kanske slutat växa”, skriver hon och fortsätter:

”Kanske för att göra mig mentalt förberedd på det värsta (lite så ja jobbar med det mesta,).. ja kallat det ”lösningsfokuserat katastroftänkande”.

LÄS MER: Bonde-Susanna Karlsson avslöjar vad barnet ska heta

LÄS MER: Penny Parneviks tunga hälsokamp dagar efter förlossningen