Bonde-Susanna Karlssons familjelycka – 5 månader efter förlossningen

BONDE-SUSANNA KARLSSON, HANNES HARALDSSON

Bonden Susanna fann kärleken i Hannes när hon ställde upp i Bonde söker fru. Idag har de sonen Tor tillsammans och nu utökas familjen ytterligare!
Bonde-Susanna om likheterna mellan sonen Tor och Hannes
0:35

Efter reklamen: Bonde-Susanna om likheterna mellan sonen Tor och Hannes

(0:35)

Slå på ljud

Bonde-Susanna Karlsson, 31, och Hannes Haraldsson, 30, fann varandra i Bonde söker fru 2018. Sedan dess har kärleken mellan dem gått från klarhet till klarhet och de har redan hunnit gå igenom mycket ihop. Något bröllop har det däremot inte blivit ännu, men sedan sommaren 2019 är de förlovade.

Ganska tidigt visste paret att de ville skaffa barn. Men det var lättare sagt än gjort och Susanna fick diagnosen PCOS.

”När spiralen var ute så skulle hon kontrollera mina ägg (eftersom ja sa att jag ville bli gravid). Hon konstaterade på 2 min att jag hade pcos (en diagnos som försvårar rejält för någon som vill bli gravid.) Mina ägg var många men små sa hon och att det inte såg bra ut alls.”, förklarade Susanna på sin Instagram.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Susanna och Hannes fick sonen Tor

Men man ska aldrig säga aldrig och plötsligt blev Susanna gravid och i somras kunde de äntligen välkomna lilla Tor till världen!

”Helt overkligt, Tor är här”, skrev Susanna på Instagram när han föddes i mitten av augusti.

Snart blir Tor fem månader gammal och på Susannas Instagram har man kunnat följa hans utveckling på nära håll. Just nu är Tor inne i en period där han gärna kravlar omkring på golvet.

Den senaste tiden har dock varit tuff för den lilla familjen. Det började med att Hannes testade positivt för corona och nu har även Susanna smittats. På nyårsafton började det tråkiga och både Hannes och Susannas syster testade positivt.

”Det nya året börjar med spyor på tolvslaget och sen två av 3 covid-positiva test.”, skrev Susanna då och kort därefter började även hon känna sig dålig.

”Nu har jag min envisa jävel också blivit dålig med symptom så som, halsont, ont i kroppen (förmodligen feber) snorig, så pcr-testet är bokat. Men mest troligt är väll att jag med kommer testa positivt..Tor mår bra och har inte visat något symptom mer än lite lite snorig och hostig.”

Bonde-Susannas familjelycka – efter tuffa tiden

Susanna har nu fått sitt provsvar och tyvärr var det positivt, alltså att Susanna har fått corona.

Men mitt under den här jobbiga sjukdomstiden så kom ett ljus i mörkret – familjen utökas!

Det är nämligen lilla hundvalpen Lia som nu flyttat in hos Susanna, Hannes och Tor.

”LIA.”, skriver Susanna och fortsätter:

”Vi välkomnade vår nya familjemedlem igår hon är av rasen Australian Kelpie och min tanke är att jag ska se om hon vill lära sig att valla våra kor i framtiden! Indie älskar henne redan men katterna är lite försiktiga!”

LÄS OCKSÅ: Charlotte och Nicolas söner har vuxit upp – så ser de ut idag

LÄS OCKSÅ: Därför tackar Casper nej till Let’s dance – okända samtalet med Petra

FOTO: TV4

FRÅN FÖRSTASIDAN