"Bonde söker fru"-Jonathan och Ellen har gjort slut: "Vi har brutit all kontakt"

"Bonde söker fru"-Jonathan och Ellen har gjort slut: "Vi har brutit all kontakt"

Jonathan Antonsson och Ellen Andersson blev ett par i "Bonde söker fru". Nu avslöjar tidningen Hänt Extra att relationen är över.

Kärleken tycktes blomstra mellan köttbonden Jonathan Antonsson, 27, och receptionisten Ellen Andersson, 23, i den senaste säsongen av Bonde söker fru, och när kamerorna slocknade gick Ellens flyttlass hem till köttbonden på Orust. Allt verkade frid och fröjd.

– Jag och Ellen blev ett par direkt efter slutvalet. Det känns nästan för bra för att vara sant, förklarade Jonathan då Linda Lindorff, 43, gjorde ett återbesök på gården.

Kring jul avslöjade paret att de redan hade pratat om vad deras framtida barn skulle heta och det talades även om giftermål.

– Bröllopet ska vara stort och pampigt och det ska vara mycket blommor! Men jag kan även tänka mig att gifta mig hemma på gården, berättade Ellen.

"Det är tråkigt när livet inte blir som man tänkt sig", säger Ellen sorgset. Foto: TV4

“Det är tråkigt när livet inte blir som man tänkt sig”, säger Ellen sorgset. Foto: TV4

Nu kan tidningen Hänt Extra avslöja att förhållandet totalkraschat.

– Jag har flyttat hem till mamma och pappa i Småland. Det är tråkigt när livet inte blir som man tänkt sig, säger Ellen när Hänt Extra ringer henne. Hon vill dock inte avslöja orsaken till separationen.

Jonathan däremot målar upp en bild som skiljer sig väsentligt från hans tidigare så sockersöta uttalanden om förhållandet.

– På Sebastians och Peters gårdar var det bra fart på kärleken. På TV kanske det såg ut som att det var detsamma hos mig, men så var det inte riktigt. Det var mer trevande och veligare. Och när jag nu kände att Ellen ändå inte är den rätta för mig, känns det helt rätt. Man kan inte vara ihop med någon för någon annans skull, säger han till Land och fortsätter.

– Det var framför allt jag som kände att det inte var någon strålande kärlek. Ellen var en lika bra tjej som jag trodde, men det klickade tyvärr inte till hundra procent känslomässigt.

"Vi klickade inte känslomässigt", säger Jonathan. Foto: TV4

“Vi klickade inte känslomässigt”, säger Jonathan. Foto: TV4

För tidningen Hänt Extra avslöjar Ellen att hon och Jonathan brutit all kontakt, och medan hon slickar såren hemma hos sina föräldrar fokuserar Jonathan på sin gård:

– För tillfället koncentrerar jag mig på jobbet. Kärleken avvaktar jag lite med ett tag. Men det kommer att lösa sig bra framöver, jag är inte det minsta orolig, säger köttbonden till Land.

Läs mer:

“Bonde söker fru”-Peter planerar bröllop: “Vi tänker gifta oss i sommar”

Tv-bonden Fredriks klumpiga kommentar i “Realitystjärnorna på godset”

Linda Lindorff höll graviditeten hemlig: “Ville bara spy hela tiden”

FRÅN FÖRSTASIDAN