"Bonde söker fru"-Peter planerar bröllop: "Vi tänker gifta oss i sommar"

De fann varandra i "Bonde söker fru". I sommar blir bonden Peter Karlsson och Helene Johansson äkta makar.

Den 17 juni är det ett år sedan Peter Karlsson, 53, och Helene Johansson, 52, blev ett par genom “Bonde söker fru”. De har ännu inga bestämda planer för ettårsdagen.

– Vi kanske åker ut till Tjurpannan där vi var på vår dejt i programmet, säger Peter till tidningen Hänt i Veckan.

Paret förlovade sig i december och köttbonden påstod senast för ett par veckor sedan att de inte hade några bröllopsplaner. Det var inte sant.

– Vi tänker gifta oss i sommar, säger han.

– Men vi har inte skickat ut några inbjudningar ännu. Vi är båda väldigt traditionella av oss och har man förlovat sig så ska man ju gifta sig inom ett år, fyller Helene i.

Både Peter Karlsson och Helene Johansson hade varit singlar mer eller mindre hela livet innan de träffade varandra. Foto: Malin Bondeson

Både Peter Karlsson och Helene Johansson hade varit singlar mer eller mindre hela livet innan de träffade varandra. Foto: Malin Bondeson

Bröllopet har potential att bli riktigt stort. Bara när bonden fyllde 50 bjöd han cirka 100 gäster och nu är de ju två som ska enas om en gästlista. En sak är i alla fall säker:

– Det blir här i Tanumshede, säger Peter.

Äktenskapet känns som ett naturligt steg för paret som skrattar mycket tillsammans och verkar väldigt samspelta vilket tv-tittarna fick se smakprov på redan i höstas. Knappt någon kan ha undgått att se de varma känslorna som finns mellan de blivande makarna.

Foto: TV4

Köttbonden är inte längre ensam på gården i Tanumshede. Foto: TV4

– Vi sögs till varandra bara. Det var aldrig något klick eller pang. Det har känts väldigt naturligt från början som om vi redan har varit tillsammans i flera år, berättar Peter och får medhåll av Helene.

Paret blev sambor redan i somras. Efter sista inspelningsdagen med tv-teamet åkte it-konsulten bara hem till Bålsta och vände för att hämta lite saker. De ser fram emot ett långt liv tillsammans.

– Vi har sagt att vi ska leva i 150 år för att vi ska hinna göra allt vi vill göra.

Andra läser också:

15 saker du känner igen om du har varit tillsammans med någon i en evighet

29 fantastiska saker som kommer få dig att rysa av vällust

15 traumatiserande saker från din barndom som du aldrig glömmer

SENASTE NYTT!