TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Tv-bonden Fredriks klumpiga kommentar i "Realitystjärnorna på godset"

02 mar, 2015 
AvAngelica Jaako Billenman
I kväll är det dags för "Realitystjärnorna på godset" igen, men vi undrar fortfarande vad som hände förra veckan. Vi säger bara: Fredrik Karlsson – WTF?!
Annons

I avsnitt tre av “Realitystjärnorna på godset” berättar “Paradise Hotel”-profilen Aina Lesse, 22, om relationen till sin pappa. Eller snarare den icke befintliga relationen.

– Du har vuxit upp utan pappa, hur har det varit? frågar Linda Thelenius, 41, Aina.

– Vi flyttade ifrån min pappa. Jag föddes på Nya Zeeland. Vi flyttade därifrån när jag var två så jag har aldrig haft ett minne av att bo ihop med min pappa. För mig har det bara varit mamma. Jag kan absolut inte klaga på min uppväxt eller någonting men jag kan bli väldigt avundsjuk på folk som har en bra relation till sin pappa, säger Aina och får frågan av Linda om hon har någon kontakt med sin pappa idag.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Nej, jag och min pappa har väldigt lite kontakt. Vi hade ett glapp på 13 år.

– Har du valt att inte ha kontakt med din pappa eller? säger Linda.

– Han har aldrig haft något intresse för mig, säger Aina och brister ut i gråt.

Skärmavbild 2015-02-27 kl. 13.55.32
Aina tröstades av Martin Melin i programmet. Foto: TV3

De andra deltagarna på slottet blir väldigt berörda av Ainas historia och flera kramar om Aina med tårar i ögonen. Däribland Hollywoodfrun Gunilla Persson, 56:

Annons

– Jag tycker hon har den här känsliga sidan som bara lyser utanpå henne. Man vill bara krama om henne och ta hand om henne och beskydda henne, säger hon märkbart gripen.

Skärmavbild 2015-02-27 kl. 13.55.14
Gunilla Persson berördes starkt av Ainas historia. Foto: TV3

Men någon som inte verkar bli berörd av snyfthistorien är grisbonden Fredrik Karlsson, 31, känd från “Bonde söker fru”. När alla andra säger att de påverkades av Ainas historia, summerar Fredrik lunchen så här:

Skärmavbild 2015-02-27 kl. 15.57.20
WTF? Foto: TV3

Kolla in klippet här och spola fram till 18:07 för att höra Ainas historia. Två minuter senare kommer Fredriks mycket märkliga replik…

Läs vidare om deltagarna i “Realitystjärnorna på godset”:

Annons