Så höll Samir Badran masken och ljög om uppbrottet från Evelina

Som Hänt skrev om tidigare idag har Samir Badran och flickvännen Evelina gjort slut. Uppbrottet skedde för en månad sedan, men förra veckan sa Samir till Hänt att de fortfarande är tillsammans...

På lördag står “Paradise Hotel”-profilen Samir Badran, 24, på “Melodifestivalens” scen tillsammans med kompisen Viktor Frisk, 19, och framför låten “Groupie”. Duon har tidigare rönt framgångar med sommarplågan “Success” men någon vidare succé på kärleksfronten har inte Samir just nu.

I dag berättade han för Expressen att han och fickvännen Evelina Kindvall, 18, gjort slut, och att uppbrottet skedde för en månad sedan men att han ljugit sedan dess och berättat i media att de fortfarande är ihop.

LÄS MER: 14 anledningar till att du ska vara glad att du är singel på alla hjärtans dag

– Jag ville inte berätta om det för någon så att det skulle bli jobbigt för henne eller hennes familj. Men jag har suttit i intervju efter intervju där folk frågat om vi fortfarande är tillsammans och varje gång har jag ljugit och sagt ja, säger han till tidningen och fortsätter:

– Och då har de fortsatt att fråga; “vad är det bästa med henne?” och sådant. När jag svarar på det blir jag bara ledsen. Jag kan inte fortsätta ljuga om att det är jättebra mellan oss och att vi är tillsammans när vi inte är det. Jag orkar inte det.

Samir och Evelina kom tillsammans till Blog Awards i höstas. Foto: IBL

Samir och Evelina var tillsammans i sju månader. Foto: IBL

Samir ljög även för Hänts reporter förra veckan under pressträffen av TV3:s “Realitystjärnorna på godset”, där han också är aktuell. Tv-profilen fick just frågan vad som är bäst med Evelina:

– Hon är snäll, rolig, söt. Hon är jävligt snygg! sa han då och hävdade att de fortfarande var tillsammans.

LÄS MER: 20 saker du ska undvika om du vill hitta den stora kärleken

Eftersom det är alla hjärtans dag på lördag när Samir och Viktor uppträder på “Melodifestivalen” fick han också frågan hur han ska uppvakta sin flickvän.

– Det blir ju svårt i och med Mellon, men jag får väl uppvakta henne genom tv:n. Sprida kärlek med vår låt…

Till Expressen säger han att han är väldigt ledsen och har gråtit mycket efter uppbrottet.

– Jag känner att jag vill vara hennes vän, men det är svårt för båda när det precis har tagit slut…

Läs mer om Samir:

9 anledningar till att Samir Badran och Gunilla Persson borde bli ett par

Paradise Hotel-Samir om sin ADHD: ”Hela min skolgång blev förstörd”

Bilden som visar varför vi vill se Samir som nya ICA-Stig